Létezik olyan férfi, aki őszinte és hűséges tud maradni a párjához és közben nem irogat másoknak a közösségi oldalakon, valamint nem jár el bulikba csajozni a haverokkal? (szerintem a szorakozohelyre jaras es a nok felszedese egyutt jar)
Én megfelelek a kérdésben leírtaknak, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek olyan tulajdonságaim, ami miatt azt mondanád: NEM. Szóval ez még nem sokat jelent. A közösségi oldalon meg csak akkor írok valakinek (privátban), ha meg kell valami ügyet beszélni. Sosem ismerkednék ott.
Szórakozóhelyen sosem voltam és sosem megyek, mert visszataszító kívül-belül.
22/F
23-as, ez a te "nagy büdös" valóságod. Ha nektek így jó, akkor jó. A lényeg, hogy két hasonló értékrendű és igényű ember éljen együtt, akkor nincs probléma.
35/N
Én is megfelelek a kérdésben leírt kritériumoknak.
Nem szeretem a szórakozóhelyeket, se a kocsmázást, Facebook-om (és bármely más közösségi oldalon sem vagyok jelen.
Én arra vágyom hogy találjak egy társat és én tudom hogy soha nem csalnám meg még gondolatban sem.
32F
"11es ezt kifejted, vagy elkönyvelhetlek egy senkiházinak?"
Annak könyvelsz el aminek csak szeretnél.
Te azt állítod h minden pasi egy mo**kos r*hadék, én magamból kiindulva első gondolatomat leírtam mivel fölba**ott, :) és még én vagyok a senkiházi? Okos lány lehetsz. Nem is tudom h miért írok még mindig, úgy se fogod föl h mit akarok mondani.
Üdv,
Egy senkiházi r*hadék tetű férfi, a sok körül.
(nem olvastam el egy hozzászólást sem, ha van egyezés stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!