Mondanátok véleményt rólam, mi lehet a baj velem, hogy nem találok társat?
Figyelt kérdés
Elsősorban 20-30 év közti lányok véleményére lennék kíváncsi!Nem tudom külsőleg van-e velem probléma,vagy csak túl nagy önbizalom hiányban szenvedek,de nem igazán tudom megfogni a csajokat.Ha kell képet is küldök,és pozitív,és negatív vélemények egyaránt érdekelnek,csak már tudnám,mi lehet a baj.2013. dec. 18. 07:01
1/8 A kérdező kommentje:
És még mielőtt bárki félreérteni,nem itt keresek társat,ha bárki véleményt mond nem fogok kikezdeni vele,uh ha valaki párkapcsolatban van attól a véleményét nyugodtan elmondhatja! :)
2013. dec. 18. 07:07
2/8 Dreed válasza:
Sajnos magadnak kell leszűrnöd hogy mi bajod lehet.
Ezt nem lehet ismeretlenekre bízni,ha pedig te nem jösz erre rá,akkor senki sem.
3/8 anonim válasza:
Meg ez amugy is eleg szubjektiv dolog...
5/8 anonim válasza:
Küldj egy képet, és megmondom, hogy külsőleg milyen vagy :)
6/8 anonim válasza:
Tényleg szükséged van némi önbizalomra, ha már itt kérsz véleményeket!
7/8 anonim válasza:
"nem itt keresek társat"
Ne is, alapból és előre lökj el magadtól egy lehetőséget, hogy olyannal ismerkedj, akinek szimpatikus vagy képről.
(még mielőtt pm et írnál, pasi vagyok)
8/8 anonim válasza:
* és nem akarok ismerkedni, képet se kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!