Mi a jobb: válogatni, vagy választani?
1. Tegyük fel fiú lennél: adott számodra a választási lehetőség, bármelyik lányhoz odamehetsz megszólítod s ha leveszed a dumáddal a lábáról, akk nyertél
2. Lány: ostromoz a sok tucatpáwa alfahím, vagy egyéb unintelligens állatfaj, nem akarod megbántani, de mégis vissza kell utasítanod őket... ritkán bejön valaki, aki értelmesebb
ezt a kérdést kissé manipulatívnak érzem :)
E kettő közt még számos út van. Én pl nőként szeretem felkelteni a fiúk érdeklődését, majd amelyiket komolynak érzem, és vonzónak, azt kiválasztom.
Attól függ, egy átlagos, vagy csúnyácska lányhoz is odamegy egy rakás pasi, és hiába játsszák az agyukat, azért az önbizalmukat növeli, meg jó érzéssel tölti el őket a dolog.
Míg mondjuk átlag pasiként 10-ből 9 lány visszautasít, vagy külső alapján szóba se áll veled, az nem épp önbizalom növelő hatású.
Ettől függetlenül egy normális pár megtalálása mindkét félnek nehéz.
"Ja, igazából a kérdés ott bukta, hogy egy nő mindkettőt csinálja, ergo tévedsz a 2-es ponttal kapcsolatban.
"
-ha egy nő mindkettőt csinálja, azaz vadászik is, akkor ezzel együtt a pali akit kiszemel válogat, szóval már nemcsak a nő csinálja mindkettőt, ebbe gondolj csak bele...
-általában nem ez a jellemző, hogy a lányok hajkurásszák a fiúkat.
Meg fogsz lepődni, de igen. Egy lánynak van egy elképzelése, hogy mit keres. Ha a közeledő pasi beleesik, akkor hajkurássza, ha nem, akkor elutasítja. Ennyi.
Én is hajkurásztam az igazit, meg is lett az eredménye, állati boldogok vagyunk. Női szemmel is átlagos a srác, csak nekem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!