2 hónapja ismerkedek egy fiúval. Többi lent! (? )
Figyelt kérdés
már úgy éreztem, hogy elég közel kerültünk egymáshoz és talán benne is kialakultak az érzések. Erre most bejelentette, hogy van egy másik lány és hagyjak neki egy pár hetet, hogy eldöntse mit akar. Mit csináljak? Nagyon rosszul esik, hogy egy másik lány miatt nem tud dönteni. Várjak rá?2013. dec. 16. 21:44
2/8 anonim válasza:
Nem!Ha téged igazán szertne akkor a csajt már rég lepattintotta volna.
3/8 anonim válasza:
Ez múljon a te önérzeteden, ne egy anoním oldal emberkéi döntsenek helyetted.
4/8 A kérdező kommentje:
azt hozzátenném, h a korkülönbség is biztos közre játszik, én 14 vagyok, ő 18.
2013. dec. 16. 21:47
5/8 anonim válasza:
Szerintem mondj le róla. Mindegy, hány éves az egyén, nem illik így megalázni a másikat.
6/8 anonim válasza:
Belegondoltál abba mi lesz, ha téged választ? 2 hónap múlva ismét megismer egy másik lányt és akkor megint eljön a választás ideje vagy mi?
7/8 anonim válasza:
Azonnali hatállyal ignoráld a fiatalurat az életedből! Ha keresne se reagálj semmire! Irtózatosan megalázott téged ezzel....ez a fiú téged nem szeret! Megbízhatatlan és nem gondolja komolyan! Persze azt csinálsz amit akarsz, de ne feledd ebből sose lesz olyan kapcsolat - már ha lesz egyáltalán - amilyet te szeretnéd! Tiszteletet, megbecsülést és hűséget már akkor elfelejtheted mikor vársz rá!
8/8 anonim válasza:
A pasi olyan mint én *.*
nem tud egy csajjal belenni..szóval ha rendes kapcsit akarsz akkor elengede és keresel egy olyan fiút akinek csak Te kelesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!