Nem találok lány párt keringőre, mit tegyek?
Volt párom a szalagavatón, én jártam a próbákra.
Aztán nem jött a lány a próbákra, utána mindig kifogásokat keresett, hogy miért nem jött, amikor kérdőre vontam miért nem jön,annyit mondott hogy nincs kedve jönni, és nem fog táncolni.
Azóta megszólítottam öt számomra ismeretlen lányt akikkel egy szót nem váltottam soha, csak látásból ismertem őket, és mindegyik nem-mel válaszolt, vagy jött valami kifogással.
És ez nem is lenne gond, csak kifogytam a lányokból, többi lány az vagy táncol már.
Azért nem ártana tudni azt sem, hogy hova is kell menni. :)
Na meg a költségek tisztázása sem utolsó szempont. Én osztályomból (11.-esek vagyunk) is kerestek az idei végzősök táncpartnert, páran el is vállalták. Utólag ki is derült, hogy nem éppen egy olcsó mulatság és volt aki felesbe fizette a ruháját a sráccal. :)
Mármint félre ne értsd, én nem jelentkezni akarok, a mi "srácainknak" is nemet mondtam. Az ok egyszerű: Nem ismerem őket és bőven elég lesz nekem egyszer táncolnom az én szalagavatómon.
Azért sok sikert és mielőbbi partnert! :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!