Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? L/15

Binuus kérdése:

Mit tegyek? L/15

Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú,nem egy suliba járunk..Találkoztam már vele nem egyszer,de csak úgy hogy elmentünk egymás mellett.Fb-n ismerősök vagyunk,de csak kb. látásból ismerjük egymást.Egy discon majdnem mellettem táncolt.Egyik legjobb barátját ismerem..Sokan azt mondták hogy írjak rá,de félek és nem tudom mit írjak neki,mi legyen a téma stb..mert még nem volt barátom..
2013. dec. 15. 09:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az a lényeg, hogy ha most meghalnál, akkor nem lenne olyan dolog, amire azt mondanád, hogy bárcsak megtettem volna, de nem tettem, mert gyáva voltam.

kérdezd meg, hogy hogy van, milyen volt a napja, akkor ha mesél mondjuk az edézéséről, akkor beszélgessetek arról, hogy miért azt csinálja, suliról...

viszont ez két emberes dolog, és ha azt érzed, hogy mindig neked kell fenttartani a beszélgetést, neked kell kérdezni, akkor hagyd egy kicsit annyiban. vagy keres, vagy ha nem, akkor pár hét múlva megint írsz neki, ha akkor sem teszi oda magát (mert azért csak te vagy a nő, kezdeményezni persze lehet, de ne te fuss utána :) akkor meg hagyd annyiban.

nekem volt egy hasonló fiú amikor 15 éves voltam, nagyon szerettem volna vele járni, de aztán mindketten elbénáztuk, mert nem tudtuk, hogy mit meg hogy csináljunk.. aztán 18 éves koromban megkeresett, hogy nem lenne e kedvem találkozni :) találkoztunk, de sokat változtunk mindketten, és nem illünk össze.

ha van kérdésed, írj nyugodtan.

2013. dec. 15. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem élőben kezdj. Mikor többen vagytok. Kéérdezz tőle valamit. Vagy ha látod hogy többen beszélgetnek, és ott van az ő egik legjobb barátja is, akit ismersz menj oda, és kapcsolódj be. Mondjuk szóbahozhatnál valami figyelemfelkeltőt, aztán azt mondod hogy ahh ezt nem tudom elmondani majd linkelem, és így feltűnés nélkül ráírhatsz.
2013. dec. 15. 10:38
 3/8 Generalis ***** válasza:

Szerintem kérdezzd az alapkérdéseket

Mi a kedvenc színed ?

Mi a kedvenc állatkád ?

Ilyen egyszerű barátságos kérdésekkel "bombázd" ha jó ember ismerő vagy mint Én akkor rá jössz érdemes vele foglalkozni !

Ha nagyon ellentétesek a dolgok az semm baj de akkor nagyon kell vele vigyázni .

Fontos ne nyomúlj rá mert az a fiúk kiszeretik használni !

Ha van kérdésed írhatsz privibe !

2013. dec. 15. 10:40
 4/8 Generalis ***** válasza:

Ezeket az alap kérdéseket a fb tedd fel !

Ha személyesen találkozol vele akkor köszönj neki várd meg vissza köszön e ha nem köszön akkor bunkó ha köszön kérdezz tőle valamit !

Arra is vigyázz hogy ne untasd ! Kérdésre kérdést ne adj ! Mivel most ismered meg személyes információt ne nagyon adj ki !(telefonszám stb.)

2013. dec. 15. 10:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..amint már mondtam nem ismerem csak fb-ről (de ott se beszélünk)..szerintem nem ismer:oo.ezért parázok.nem tudom hogy milyen (most arra gondoltam hogy lehet : nagyképű,bunkó stb.)
2013. dec. 15. 18:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha fb-n írsz neki máshogy is értheti mint ahogy te azt akarnád. Egyik osztálytársam írt face-n a barátnőmnek és szerelmet vallott neki de valószínű poénból írta, mert amikor utána megkérdeztük tőle akkor azt mondta hogy ezt honnan veszi hogy ezt írta. Úgyh. inkáb ne
2014. jan. 20. 19:04
 7/8 anonim válasza:
csak irj rá ne félj a beszélgetés magátol kialakul majd
2014. jan. 20. 19:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Hat nem is tudom...azt mondjak nagykepu..es felek hogy flegma,lenezo lesz...
2014. febr. 1. 13:15

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!