Hogy lehetne gyakorin becsajozni?
Figyelt kérdés
Ne kezdjük el a nyafogást,hogy jaj nem erre való az oldal.
Szerintem ettől válik igazán nagy kihívássá a dolog.
2013. dec. 15. 00:44
11/25 anonim válasza:
8-as: Köszönöm, most jöttem csak rá, hogy ki is ő! :D Valamiért Jaguár nem jutott eszembe eddig :P
12/25 anonim válasza:
Felesleges az álszenteskedés sárkány, már tegnap is tudtad, hogy én vagyok, mondtad is. :)
13/25 anonim válasza:
Hát nem úgy,hogy nekem írogatjátok srác létetekre az ismizünk jellegű privátokat!Szerintem a nevem elég árulkodó abból a szempontból,hogy milyen nemű vagyok.
Életben előbb csajozol be,mint itt.Nekem itt talán 2 lánnyal sikerült randiznom.A többi,akikkel beszéltem,azokkal mind meguntam a levelezgetést.
Kétlem,hogy itt találnék olyan lányt,aki megfelel az elvárásaimnak,de ettől függetlenül neked sok sikert az ismerkedéshez!
14/25 anonim válasza:
Ha látod a kódot a neve mellett pl 17/l (azok a legjobbak) akkor ráirsz privit,hogy szijoka megiszunk fbn vmit? Erre a csaj: ok. Már megvan az elsőlépés. Aztán vhogy csábitsd el egy webcam sexre. Amikor látod h a csaj közel nyomja a camot a vaginájához nyaldosd a monitort,ez nagyon fontos. Mikor vègeztetek talizz vele. Élőben meglathatod, h olyan vasurrú bába, h 10 méterről lefejeli a mágnesasztalt. Egyszoval: nemajánlatosittcsajozni
15/25 anonim válasza:
Singularity: Nem, én egy másik hozzád hasonló egyénre gondoltam, akinek még most sem jut eszembe a neve... de valami venom vagy poison jut eszembe róla.
16/25 anonim válasza:
Fúúúú, hogy is hívták azt a felhasználót, aki mindig segíjkézett, és félt, hogy lehúzzák a lányok?
17/25 anonim válasza:
Ja lehet, őt nem ismerem. A neve kicsit ismerős de biztos nem beszéltem vele.
18/25 A kérdező kommentje:
Nem értelek titeket.Senkiben sincs egy kis vadászösztön?Webcam sex?Ki a fenét érdekel olyasmi?:)
Akkor ide csak a rusnya lányok járnak fel?
2013. dec. 15. 01:06
20/25 anonim válasza:
Már megvan. Csak rossz érzés volt, hogy nem jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!