Hol lehet ismerkedni normális pasikkal, akik komoly kapcsolatra vágynak?
Figyelt kérdés
20/L2013. dec. 14. 23:29
21/30 anonim válasza:
Hiába mondom, hogy annak érzem magam, nem hiszi el senki, mert előttem már sokan elcseszték itt.
23/30 anonim válasza:
Nem tudom, eddig csak nőkkel ismerkedtem.
24/30 anonim válasza:
Hiába vagyok normális pasi, aki komoly kapcsolatra vágyik, ha észre sem veszel.
25/30 anonim válasza:
15-ös te mi vagy a három közül?
26/30 anonim válasza:
# 15 Mi a gond ezzel a hárommal? :D
27/30 anonim válasza:
Itt ne,ha jót akarsz!Kiírod a kérdés alá,még ki se kell írnod a nemedet és a sok kiéhezett nyomorult már küldi is a privátokat.Múltkor velem is ki akart kezdeni egy,csak aztán felvilágosítottam,hogy kettőnk kapcsolatában maximum ő lehetne a csaj.:D
Gyanítom,hogy olyan srácot keresel,aki nem kiéhezett,lelkileg összetört anyám asszony katonája.
Sok sikert!
28/30 anonim válasza:
Ki se kell írnod a nemedet a kérdés alá*
29/30 anonim válasza:
Fiuk férfiak tévedésben vagytok.Azt gondoljátok a "normális pasi"az azt jelenti,hogy belső értékekkel rendelkezik?Vagy ,hogy van humora hűséges vagy kedves? Á-Á nem-nem az itt is kevés !Elárulom a "normális pasi" az egyenlő a nagyon jóképű pénzes pasival ismerkedne a hölgy!
30/30 anonim válasza:
Az egy dolog,hogy valaki komoly kapcsolatra vágyik,de az nem biztos hogy pont veled.
Én például vágynék komoly kapcsolatra,ha találnék olyan lányt,akin azt látom,hogy alkalmas is rá és meg is felel az elvárásimnak.
Normálisnak tartom magam és a páromtól is ezt várom el,mert szerintem akkor korrekt egy társkeresés,ha az ember csak azt várja el,amit ő maga is teljesíteni tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!