Fiúk! Mit gondoltok azokról a lányokról akik vagdossák magukat?
#12!
Ezt hívják bevonzásnak.
Vagdossa magát, mert azt képzeli, milyen szar az élete.
Az említett szituban persze nem kapja meg a melót, amitől csóró lesz, mindig hátrányban lesz, és tényleg szarrá is válik az élete. Ez egy öngerjesztő folyamat.
#12 vagyok
nem hiszem, hogy plasztikai műtét nélkül el lehet tüntetni egy vágás nyomát, még a terhességi csíkot sem lehet. szóval jó eséllyel egy életre viselheti egy idióta kamasz divat nyomát... egyre betegebb a világ, komolyan. nem vagyok öreg, de a mi időnkben valaki rokkerként meg rapperként lázadt, aztán ahogy nőttünk, úgy nőttük ki ezeket. olyan dolgok voltak ezek, amiknek nem voltak következményei később. a mai divat meg az, hogy egy életre szóló vágást ejts magadon, mert szar az életed, szarok a szüleid, és szar az iphone-od.
2 ilyen lánnyal volt dolgom.Az egyikük bolond volt és azt mondtam,hogy azután többet szóba se állok olyan lánnyal,mert becsapott,kihasznált.Vele haraggal váltunk el.Aztán megismertem egy másik lányt,aki ugyanebben szenvedett.Vele jól éreztem magam és a legnormálisabb lánynak tartom,akivel valaha találkoztam.Találkozgattunk,de nem illettünk össze,mert nem sok közös témánk akadt,de azért kedvelem és barátként váltunk el.Szóval nem a vagdosástól függ,hogy ki milyen ember.Az első egy nyomoronc volt,aki nem is akart kimászni a gödörből és csak játszott az emberekkel és senkivel sem törődött.A második lány felállt és esélyt adott magának és próbálkozott,pedig több baja volt,mint az elsőnek.
Ha találkoznék egy 3
ilyen lánnyal nem ettől függne,hogy elzavarom-e.Észívesen segítek,ha szeretem az illetőt.De segíteni,csak azon lehet,aki elfogadja a segítséget.Szóval igen.Ez nem kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!