Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hova lehet ilyenkor elhívni...

Hova lehet ilyenkor elhívni egy lányt aki bejön?

Figyelt kérdés
Tél van vagy hát most kezdődik hova hívjam el a lányt aki tetszik?
2013. dec. 14. 18:01
 1/6 kendrazoltan ***** válasza:
Korizni, szánkózni, forralt borozni, hóembert építeni, hógolyózni, teaházba, valami gyógyfürdőbe, csocsózni, ....................................
2013. dec. 14. 18:03
 2/6 A kérdező kommentje:
korizni szánkózni hóembert építeni még nem mert itt sajna nincs még hó csocsózni szeret azt tudom csak az a baj h ahol van csocsó az javítási folyamat alatt van xD 14/F vagyok am
2013. dec. 14. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:
korizáshoz minek kell hó? o.O
2013. dec. 14. 18:06
 4/6 A kérdező kommentje:
jogos kérdés de annyira nincs hideg h essen a hó vagy megfaggyon a jég
2013. dec. 14. 18:11
 5/6 anonim ***** válasza:

A közeletekben gondolom csak akad olyan koripálya amihez nem kellenek mínuszok, tehát műjég pálya.

A lényeg az hogy valami programot csak találsz. Felénk minden második igényesebb kocsmában található csocsó, biliárd. De ezenkívül is csak találtok valamit. Én 15 évesen randiztam először egy lánnyal ugyanígy télen és én egy közeli városba vittem el őt ahol bőven volt lehetőség biliárdra, csocsózásra, sőt beugrottunk teázni is valahová, jó kis beszélgetésekre, majd elmentünk egy közeli igényesebb gyors kajáldába ott meghívtam egy gyrosra, csak mert tudtam hogy imádja, jó volt a hangulat, aztán egy laza séta valami nyugodtabb helyen egy kis összebújás.

Hirtelenjébe ennyi ugrott be nekem amit 14-15 évesen lehet kezdeni. Most is randizgatok egy lánnyal igaz őt sem viszem komolyabb helyekre, de mivel már 20 év felett vagyok, a csaj meg 18 éves így beleférnek jobb programok is ami nektek még nem igazán való, elviszem a párom autóval voltunk bowlingozni, tudom róla hogy rajong a fegyverekért így elvittem egy kis lövészetre na oda azért kell lóvé bőven meg 18 as korhatár de az is egy jól sikerült randi volt.

Ezeket mondjuk majd ha idősebb leszel kivitelezheted.

2013. dec. 14. 18:13
 6/6 A kérdező kommentje:
3. kommentelő köszönöm meg a többieknek is
2013. dec. 14. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!