Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, mi az, amit nem...

Lányok, mi az, amit nem felejtetek el soha egy pasitól, pozitiv értelemben?

Figyelt kérdés

Lányok, mi az, amit nem felejtetek el soha egy pasitól, pozitiv értelemben?

Tehát figyelem, nem "mit nem bocsájtotok meg", hanem milyen pozitiv dolog az, amit sosem feledtek? :)

2013. dec. 13. 23:28
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
A farkát.
2013. dec. 13. 23:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A szórakoztatást, a humorát. Azokat a perceket, amikor mosolyt csalt az arcomra.
2013. dec. 13. 23:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Ugyanazt kb mint 2-es
2013. dec. 13. 23:32
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
mint kettes. És a rendkívüli pillanatokat. Amikor olyant csináltunk amit soha senki mással.
2013. dec. 13. 23:34
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
Vagyis egy szopós malacon ülve a doni kozákok csatakiáltásával megrohamoztatok egy gyümölcsöspultot?
2013. dec. 13. 23:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Az első csókot amit tőle kaptam, a kitartását, a szeretetét. Meg az ilyen apróságokból van sok. Nekem ezek sokat számítanak.
2013. dec. 13. 23:38
 7/9 anonim ***** válasza:

1. a spontán dolgok, amiket nem tervezünk előre (vagy nem szól róla)

pl. volt egy pasim, akivel egy suliba jártunk. év vége fele voltunk már, jó volt az idő. aztán úgy volt hogy találkozunk suliban, de nem szólt hogy nem jön aznap a suliba. Vége lettek az óráimnak és a suli előtt várt motorral és 2 sisakkal a kezében. Egy csodálatos motorozós délutánt töltöttünk a városban. Életem legnagyobb élménye volt..

2. mikor oltalmaz és védelmez

Tudniillik az első szerelem számomra katasztrófa volt. A csávó alázott, bántott lelkileg és le se szart (nincs sok jó élményem vele kapcsolatban) és így utólag már tudom h nem belé voltam szerelmes hanem a szerelembe... Egy nap sétáltunk ősszel, mikor egy megszáradt kis sikló volt a betonon. Elkezdtem sikítozni, hogy úristen meghalok (undorodom tőlük) és ő megfogta és azzal a lendülettel eldobta az utamból ezzel a mondattal: "takarodj el a barátnőm elől!" tudom baromi gyerekes, de ez akkor nagyon jól esett tőle.

3. az amikor a viták ellenére és a másik szerencsétlensége ellenére te szereted. a sok közös főzőcskézés, ami hatalmas veszekedésbe fulladt, mert vagy én vagy ő elrontottuk a menü egy részét, de végül úgyis jóllaktunk vele :D vagy mikor elmentünk ebédelni valahova (ő váltig állította hogy jó hely) és annyira rossz volt a kaja és drága, hogy egész délután duzzogtam, hogy egy ilyen sz**r helyre kellett elhoznia... aztán kiültünk egy parkba és végigbeszélgettük a délutánt, majd a parkhoz rendelt egy pizzát :D szóval a figyelmesség, a leleményesség és a kreativitás az, ami nekem maradandó...

2013. dec. 13. 23:38
 8/9 anonim válasza:
100%
A kedvességét,a sok hülyülést,és a szeretét :) Már a 2.randinkon azt mondta,hogy olyan feleséget szeretne mint én ,és tudja,hogy én leszek az :) Ezt sem felejtem el,hogy milyen szép volt,a környezet,és maga a szituáció :) Ez 4éve volt,februarba házasodunk :)
2013. dec. 13. 23:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Spontán dolgokat, meglepetéseket. Nem anyagi dolgokra gondolok hanem ilyen kis szeretet-nyilvánításokra, amire nem is számítok. Pl tegnap épp kiléptünk a boltból az utcára és csak úgy elkapott, felemelt és összepuszilgatott :)

Meg az olyan kalandok, amiket egyedül végigcsinálni szenvedés lenne, ketten viszont inkább poén. Pl. hosszú fárasztó utazásnál egy pályaudvaron aludni éjjel

2013. dec. 13. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!