Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszhetek neki? Mit tegyek?

Tetszhetek neki? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban aki tetszik nekem de ő ezt nem tudja,karácsonyi műsorra próbáltunk.A próbára kértem néhány tanácsot és azt mondták,hogy ne legyek nyomulós,csak jó fej.Próba előtt mindig köszönt nekem,rám mosolygott mindig rám figyelt ha beszéltünk.A próbán pedig csak hát ilyen kínosan mosolygott szerintem zavarban volt én meg nem tudtam mit mondani,de laza maradtam nem nyomultam rá.Másnaptól kezdve nem köszönt nem mosolygott rám,és nem írt vissza facebookon. Sokat gondolkodtam és arra jutottam mi van ha tetszek neki de annyira semmitmondóan laza voltam,hogy azt hiszi ez nem kölcsönös mit tegyek?

2013. dec. 13. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Menj oda hozzá állj a pofája elé nézz mélyen a két kancsal szemébe és bőnyállal visítsd az arcába, hogy mi mostan itten randizni fogunk, ha irrtózik a látványtól egy jól irányzott mozdulattal csípd meg a csecs bimbóját és addig csavard amíg igent nem mond
2013. dec. 13. 17:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Kedves C4N4BIS!

Köszönöm válaszod,nagyon tanulságos válaszod!Megvan,hogy mire gondolsz,de mások véleményére is kíváncsi vagyok,feltétlenül hasznosítani fogom a tanácsodat!Szép estét!:)

2013. dec. 13. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a hülyeséget félretéve mért nem lépsz felé határozottan? Ha a laza stílus nem jött be jöhet a kicsit nyomulósabb, persze nem kell egész nap utána koslatni mert az már zavaró...de ha célozgatsz rá hogy a medvéd benézne a málnásába az szerintem jól jöhet...
2013. dec. 13. 19:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Mert félek,hogy elkéstem.
2013. dec. 13. 23:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyet majd akkor mondj ha már az oltárnál áll, addig viszont van esély, ne add fel, még ha ki is kosaraz párszor legalább megtettél mindent. Esély az mindig van.
2013. dec. 14. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!