Van olyan srác aki wowozik, nem retardált nem iszik, cigizik és ismerkedne? 16/L
Figyelt kérdés
Szeretnék megismerni valami értelmes srácot akivel el lehet dumálni meg lehet vele gamelni:D2013. dec. 13. 12:31
1/17 anonim válasza:
Hol voltak a hozzád hasonló lányok 10-15 éve? :"D
2/17 anonim válasza:
nolife nerd girl has arrived xd
3/17 anonim válasza:
Esetleg ha wotoznál, dotáznál meg loloznál.
4/17 anonim válasza:
Mi a jó a wowba?Inkább töltenéd el értelmesebben a szabad idődet,vagy legalább nem azzal a fossal játszanál.
15 éves vagyok,ráadásul fiú,mégse játszok azzal a szarral.Inkább játszanál valami értelmesebbet,és nem a lol-ra és hasonlókra gondolok.
5/17 anonim válasza:
szia az baj ha már nem játszik? :D üzenetben küldenél egy képet és hogy hol laksz? 16/F
6/17 Csiß válasza:
Korkülönbség számít?xD A kritériumok majdnem felének megfelelek! Nem vagyok retaldált,néha iszok és dohányzom..31/F (ja igen..a lényeg lemaradt.wowozok is :O )
7/17 anonim válasza:
Utolsó, miről beszélsz? Ő olyat keres, aki nem iszik, nem cigizik, te mind a kettőt csinálod, ráadásul 30 éves múltál, ő meg 16, gondolkozzál már légyszíves.
8/17 Csiß válasza:
Te meg olvass a sorok között :) Mind1..poén akart lenni de akkor rosszul adhattam elő..:P
9/17 anonim válasza:
Okay, akkor ugyan ez a kérdés, a wowot cseréljük ki lolra... nah? 18/l
10/17 anonim válasza:
westen van a rendes accom, eune-n egy 19-es szintű. 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!