Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A pasik miért viselkednek...

A pasik miért viselkednek másképpen "azzal" a lánnyal aki tetszik nekik, hogyha ottvan a pasi haverja?! L

Figyelt kérdés
2013. dec. 13. 09:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Azért viselkedik így, mert zavarban van, és attól fél, hogy gyengének és nyálasnak fog tűnni a haverja előtt.

Mialatt felnövünk, a fals történetek, a hollywoodi filmek, a hülye műsorok és magazinok felépítenek bennünk - nemtől függetlenül - egy képet, amiről azt hisszük, ha nem ilyenek vagyunk, akkor szarok vagyunk. Épp ezért sok ember folyamatos képmutatásban él, nehogy esetleg gyengének tűnjön.

Egy sikeres, menő pasi képe általában úgy épül fel, mint egy független példakép, akiért rajonganak a nők, aki sosem gyengül el, mindig kemény és mindenkinél erősebb. Épp ezért egy csomó srác azt hiszi, gyengének, sőt: papucsnak fog tűnni, ha romantikusan viselkedik.

Nem véletlen, hogy rengeteg fiatal pasi van, aki nem akarja összehozni a baráti körét a barátnőjével, hiszen ezek a csávók tulajdonképpen két különböző szerepet játszanak, és borzasztó zavarban lennének, ha úgymond lebuknának a másik oldal előtt. Ezt azért a többség kinövi idővel.

Röviden az okok kulcsszavakban: önbizalomhiány, megfelelési kényszer, gyengeség, képmutatás. A jó hír, hogy szerintem a romantikus oldala a valódibb, mert ha nem az lenne, nem szégyellné, nem érezné magát sebezhetőnek tőle.

2013. dec. 13. 10:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Hé,hé az alfa hím státuszt muszáj fenntartani!

Nem lehet állandóan nyálzani még a végén beég az ember a falka előtt.

2013. dec. 13. 10:24
 13/16 anonim ***** válasza:
11-es nem félsz attól,hogy valaki ratyinak nézz?Ilyeneket keresztbe szoktam felfalni.
2013. dec. 13. 10:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Parancsolsz? :)
2013. dec. 13. 10:48
 15/16 anonim ***** válasza:
azért mert csicska :D én ha tetszik egy lány ugyanúgy kimutatom a barátaim előtt is.. 16/F
2013. dec. 13. 14:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Engem még mindig érdekel, miért is vagyok ratyi, és ki akar megenni keresztbe... :P
2013. dec. 13. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!