Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Multhétvégén voltam bulizni....

Emsziszasza kérdése:

Multhétvégén voltam bulizni. Megisnertem egy srácot. Hogy tovább?

Figyelt kérdés
Smaroltunk. Tegnap találkoztunk is. Azt hittem bír engem. Én nagyon megkedveltem... de kinyogte h nem akar semmit.. nem akarom erőltetni.. de mégis h lehetne talán nála esélyem? (páran azt mondták h minden csajjal ezt csinálja és h nem érdemes vele foglaljozni.) de én meg akarom fogni...

2013. dec. 13. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem biztos szeret, a többiek csak irigyek a sikerére és csak azért mondta mert zavarban lehetett a csók után és nem akar egyből letámadni az érzéseivel.

Találkozz vele többet, remélem jól fog elsülni minden. :)

2013. dec. 13. 08:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Olyan sráccal nem érdemes foglalkoznod, akiről nem érzed a kapcsolat elején, hogy teljesen oda van érted, lesi minden kívánságodat, tenyerén hordana.

Ha erre a srácra ráakaszkodsz jó eséllyel szexel megfoghatod egy időre (srácok erre nem szoktak nemet mondani), de becsülni nem fog (mert nem kellett küzdenie érted), és nézeteltérés esetén könnyen odamondhatja bármikor, hogy te akaszkodtál rá, ő nem akart tőled semmit.

Nagyapám szokta mondani hogy vicces ez a mai világ, a tehén b...sza a bikát. (Régebben csajokban több méltóság volt.)

2013. dec. 13. 09:13
 3/4 anonim ***** válasza:
én is ebben a cipőben jártam, de hidd el nem érdemes.
2013. dec. 13. 14:11
 4/4 anonim válasza:
Te ne tégy semmit, ha ő továbbra is keres adj esélyt, ha nem akkor hagyd a francba.
2013. dec. 14. 21:50

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!