Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy közeledjek a lány felé?

Hogy közeledjek a lány felé?

Figyelt kérdés

Suliban van alattam egy lány, nagyon tetszik, szeretnék vele valahogyan megismerkedni. (én is lány vagyok, és nem tudom, ő érdeklődik-e egyáltalán a neme iránt...) Semmi kapcsolat nincs köztünk, se közös barát/ismerős se nem beszéltünk még egymással sosem, semmi! Egy ideje gyanús lehettem neki, szerintem tudja, hogy tetszik nekem, ezért sem merek mostmár sehogy ismerkedni vele, mert szerintem azonnal hárítana.. Nagyon félénk vagyok. Szerintetek mitévő legyek?? csak azt tudom elképzelni hogy kocsmában/buliban összefutunk, mert azért szoktam néha látni évfolyamtársait itt-ott a városban, de ennek NAGYON apró esélye van, hogy összefutunk, meg akkor is barátaival lesz biztos és mégse mehetek oda hogy "szia milyen a bulii?" szóval... igazából teljesen esélytelennek látom az egészet de szerintetek mégis, mit lehetne egyáltalán tenni, próbálkozni?

18/bi

2013. dec. 12. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
tudtad, hogy ha csak azt írod, hogy 18/bi, abból nem derül ki a nemed
2013. dec. 12. 21:16
 2/2 A kérdező kommentje:
tudtad, hogy az elején leírtam hogy lány vagyok?:D
2013. dec. 12. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!