Anna126 kérdése:
Fiúk! Nektek bejönne ilyen lány?
Figyelt kérdés
172 cm magas 51 kg, de nem csontváz a csípô, fenék mell kellôen formás de nem nagy (széles). Barna a szeme ( ôzike szemek) kedves arca van! Haja nagyon dús világosbarna, hátközépig érô és teste vèkonysága ellenère nem plöttyedt vádlija és combja feneke feszes. Tetszene?2013. dec. 12. 21:00
11/14 anonim válasza:
Barátnőm is 1:1 ugyan így néz ki, csak neki nem ér hátközépig a haja. 50-55 kiló, 172 cm, barna őszike szem, barna haj, kedves arc, vékony testalkat, vádlija nagyon jó, bár neki a combja meg feneke elég vékony/pici. Melle is rendbe van. Nagyon tetszik.
Ha neked a combod is, feneked is formásan izmos, mocsok jó nő lehetsz. :)
12/14 anonim válasza:
Mocsok jó nő LESZ belőle, de most csak egy 14 éves kislány....
13/14 anonim válasza:
Valóban, az én bnőm már 22 éves.
Nem néztem a korod, de még nőlhetsz is, hízhatsz is, fogyhatsz is addig.
11 voltam.
14/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2013. dec. 13. 07:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!