Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek borzalmas a...

Szerintetek borzalmas a frizurám így is hogy egy kicsit le van vágva belőle?

Figyelt kérdés
KÉP: [link]

2013. dec. 12. 19:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
egyenesen "pokoli"
2013. dec. 12. 19:56
 12/23 anonim ***** válasza:

Már megint te??

Vagy csak valaki szórakozik ezzel a képpel..

2013. dec. 12. 19:56
 13/23 anonim ***** válasza:
Amúgy ha gyors megoldást akarsz, fújdbe jól hajlakkal és gyújtsd meg, mert látthatóan sűrgős ellátásra szorulsz
2013. dec. 12. 19:59
 14/23 anonim válasza:
valamit kezdj a hajaddal sztem! :)nem lesz előnyöd a csajozásban, bár mindig vannak kivételek :)
2013. dec. 12. 20:21
 15/23 A kérdező kommentje:
Értem. Szóval ronda vagyok így is felfogtam. Egyébként meg nem vágathatom le a hajamat ennél jobban mert "Kiállóak a füleim" Hátha még le vágom akkor meg a füleim a baj... Akármit is csinálok m indig ronda leszek. (FOREVER ALONE) 17/F
2013. dec. 12. 20:26
 16/23 anonim válasza:
Uhh, bocsi, de lány vagy fiú vagy...? :/
2013. dec. 13. 18:12
 17/23 anonim ***** válasza:

"(FOREVER ALONE) 17/F"

Ez kellet a végére sajnáltasd már magad xD vágasd kopaszra, a füledet meg befőttesgumival fogasd le és gyúrj egy kicsit, vagy egyél többet, hogy ne nézzél ki ilyen ratyirambónak :D

2013. dec. 13. 18:18
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem sajnáltattam magam egyáltalán csupán leírtam egy tényt. Hisz elég csak rám nézni és mindenkinek hányingere van a külsőm miatt. De az itteni kommentárok is ezt bizonyítják hogy "ronda" vagyok.
2013. dec. 13. 19:06
 19/23 anonim ***** válasza:
De sajnáltatod! Énse vagyok egy adonisz, de megpróbálom a legjobbat kihozni magamból és van is sikerem a csajoknál, ha itt sírsz meg nyúlbéláskodsz azzal nem leszel előrébb....
2013. dec. 13. 19:10
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem sajnáltatom magam. Nagyon sok lánynál próbálkoztam eddig és mindegyik lánytól csak a visszautasítást kaptam... Biztos vagyok benne hogy neked azért vannak sikereid a lányoknál mert "SWAG" vagy és persze nem kiállóak a füleid mint nekem..
2013. dec. 13. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!