Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pasik most az az új módi h...

Pasik most az az új módi h minden nap írtok a kiszemeltnek de el csak kva nehezen hívjátok mire vártok amúgy?

Figyelt kérdés
2013. dec. 11. 20:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
igen, de ha vki "nem teszi az agyát" akkor az már nem érdekes nem lehet jót tenni ... :/
2013. dec. 11. 23:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Kérdező! A "teszi az agyát" jelentése az én olvasatomba, hogy vagy szántszándékkal vagy fogalmazzunk úgy, hogy a véletlenek szerencsétlen összjátékából, de ha a lány rideg viselkedést sugározz, nem keress annyit mint én őt, nem ér rá, mert közbejött valami és ez sorozatba, nem érezteti azt velem, hogy számára is ugyanúgy fontos ez az egész alakuló vmi mint számomra, hanem játssza itt a Paris Hiltont, a nagyvilági nőt akkor ne csodálkozzon ha a lelkesedésem teljesen letöri! Csupán azt várja el az ember amit maga is nyújt...ha én kedvesen közeledek akkor a lány is tegye ugyanezt, ne tesztelgessen meg úgy tegyen mintha neki nem számítana és én mit reagálok és érte küzdeni kell, mert különben akkor mást választ és társai, mert úgy ott hagyom mint a szél! Egy kapcsolatnak egyenrangúnak kellene lenni nem pedig ilyen interneten is keringő PUA vagy mi módszerek, hogy tiszta taktikai lépések és hadműveletek kidolgozása..ezt csinálom ezt gondolja meg azt gondolja...hát én párkapcsolatot keresek ami komoly és hosszútávú nem pedig háborút! Ha a csaj jégkirálynő akkor vigye aki akarja, de ne csak vigye tartsa is meg évekig..ott majd aztán lehet pl együttélésnél agyba-főbe taktikázniuk!
2013. dec. 12. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!