Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány aki egyszer már...

Van egy lány aki egyszer már tetszett. Most újra tetszik, de nem tudom hogy mondjam meg neki, hogy újra tetszik, és szeretnék járni vele? .75% hogy én is tetszek neki. :D

Figyelt kérdés

Ő 13 L

én 14 F

2013. dec. 11. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
De jó vagy matekból ha így kiszámolod hogy hány %-ban tetszel neki :D
2013. dec. 11. 18:59
 2/5 zotanbro ***** válasza:
hogx szamoltad ki a 75%ot?
2013. dec. 11. 18:59
 3/5 A kérdező kommentje:
A viselkedéséből és abból hogy másokkal miket beszél rólam abból számoltam átlagot és kb. ez az eredmény...JAJ ÉS AZ OSZTÁLYTÁRSAM..és ez nem zavar, mert én akarom
2013. dec. 11. 19:01
 4/5 anonim válasza:
Szerintem hívd el sétálni és akkor mondd el neki :) az annyira romantikus :D amúgy hogy szokott viselkedni? Sok sikert hozzá :) 13/l
2013. dec. 11. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne halogasd,mert lehet,hogy egyszer már késő lesz. Ha tényleg tetszik akkor hívd el valahova. Én nagyon örülnék ha az aki nekem tetszik odajönne hozzám. HAJRÁ!:)) 17/L
2013. dec. 13. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!