Minek van fent a társkeresőn az ilyen lány ha nem is válaszol? Legalább egy rövid visszautasítást sem?
Találtam egy csodálatos lányt az egyik társkeresőn.Átlagos csaj.Nálam 2 évvel fiatalabb.De számomra gyönyörű.Egy egész szimpatikus kis levelet írtam neki.De semmi.Az elvárásainak amiket megadott megfelelek.Ha nem is jövök be neki külsőre attól még 1 esélyt adhatott volna ismerkedésre.Hogy megismerjem még is milyen lány.
De semmi még egy nyavalyás bocsi de nem vagy az esetem üzenet se.Elolvasta és annyi.
Miért?Miért jó ez?:(
Ha jót akarsz az életben, és mentálisan ép maradni, akkor ne kezdj el ragaszkodni ilyen hamar :/
(Hogy miért tette ezt, mire jó, csak ő tudja)
Jó de.Szerintem normális levelet írtam.Látszódhatott,hogy nem egy nyálas majom és idegbeteg arc vagyok.Annyi időt beleöltem és tényleg ismerkedési szándékból írtam neki,nem azért,hogy 2 hét után megdugja.
Jó üzenjenek neki napi 20an.De egy kis visszautasítás is jól esett volna.De így,hogy semmi.... pff
13.Az összes fizetős.Mert pénzért vehetsz több lehetőséget.
Én nem vettem.Nem is annyira fizetős és a felhasználók kb 80% így használja
Kedves .Cyan..
Akkor miért nem tudott visszaírni,hogy "bocsi de nem vagy az esetem?" választ?
Több oka is lehet:
lehet,hogy te úgy érzed,hogy szimpatikus levelet írtál,de ez nem azt jelenti,hogy ő is így gondolja
sok pasi észre sem veszi,hogy mennyire ugyan azokat a közhelyeket szokták mondani/leírni,de egy nőnek nagyon kiábrándító tud lenni,ha már a 10-20. embertől ugyan azt hallja,mintha betanultak volna egy szöveget
utolsó ok:igaz,hogy én nem vagyok fent semmilyen társkeresőn,de itt,és facebookon is szoktak írogatni,eleinte kedvesen visszaírtam,hogy ne haragudjanak de nem érzem azt,hogy bármi is lehetne,vagy túl messze van és távkapcsolatot szeretnék,illetve itt,hogy arc és kor nélkül nem igazán szeretnék így belemenni a dolgokba(lehet hogy valami 80éves tata adja ki magát másnak),ilyenkor pedig jó páran visszaírtak r ibancozni,meg hogy ne tegyem a szentet,ha nem akarnék semmit akkor nem is válaszoltam volna
lehet,hogy ő is megjárta párszor,és az ilyenek elbírják venni az ember kedvét
18 tényleg jó levél volt.Nem közhelyes.A hobbijából és az érdeklődési és nézeteiből merítettem.Szal nem igazán az a tipikus sablon levél volt.
Csalódott na bumm.ÉS?Egy kis nemet oda biggyeszthetne.Utána ha jön levél tőle nem olvassa el!szánalmas kifogás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!