Van ilyen idősebb korban is?
Figyelt kérdés
Normális dolog az ha 23 évesen is bele van szédülve valaki egy ismert emberbe. Mert ugye ez a 12-14 éves korosztály ahol a nemi indentitások éppen kialakulóban vannak, de ez erre a korra már lehetőleg kialakult. A válaszokat köszönöm!2013. dec. 10. 22:01
1/3 anonim válasza:
Előfordul, ha nincs más valaki az életedben, és kergeted az álmaidat.
2/3 A kérdező kommentje:
és erre mi lenne a legjobb megoldás ha nem akar senkit aki úgymond elérhető?! nyilván a"gyerekeknél" ez idővel elmúlik, de nála is?! évek óta tart...
2013. dec. 10. 22:09
3/3 anonim válasza:
Ó, ez nincs korhoz kötve. Sok oka lehet, nálam például az volt, hogy nem akartam megcsalni a párom, de szükségem volt érzelmi kötődésre, és tőle nem kaptam meg. Persze ezt csak később raktam így össze, amikor benne voltam, nem tudatosan csináltam. 3 évig rajongtam egy színészért. Londonig és Dublinig mentem utána. Persze esélyem se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!