Sokat számít első randin, ha a csak kedvenc csokiját viszem neki?
Figyelt kérdés
Valahonnan megtudtam h mi a kedvenc csokija, de ez normális ajándékot vinni első találkozáshoz? 15F2013. dec. 10. 19:40
2/8 anonim válasza:
hány éves a csaj?
meg amúgy igen ez pozitív dolog
3/8 anonim válasza:
Nem tudom a tiniknél mi szokás, mi nem, de én frászt kapnék, ha első randin ajándékot kapok.
4/8 Emberek válasza:
Igen ez meg később is jo pont lesz a lanynal/nonel akivel randizni fogsz. ;)
5/8 A kérdező kommentje:
nem nagy ajándék lenne hanem csak 4 db ferrero rocher. Am 15 éves a lány.
2013. dec. 10. 19:43
6/8 anonim válasza:
hát sztem ne vigyél első randira semmit...az túlságosan mutatja hogy mennyire odáig vagy érte...nem tudom más hogy van vele de én azt se szeretem amikor egy pasi úgy jön oda nyomulni hogy hú milyen csinos lány vagy..pff....nyitott kapun nem sétálok be :)egy kis titokzatoság az jobb. első randira méég nem kell vinni semmit!
8/8 anonim válasza:
Vihetsz magaddal, de nem kell odaadni, csak ha úgy alakul (például ha ő is visz neked egy sört).
Csald el egy moziba, ott viszont felbonthatod a csokit és megkínálhatod belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!