Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudnátok nekem segíteni egy...

Tudnátok nekem segíteni egy fiuval kapcsolatban?

Figyelt kérdés
20 éves átlagos csaj vagyok van egy srác látásból ismerjük egymást fészen ismerősök vagyunk sokat tétovázom h ráirjak e vagy ne ?Suliba menet a házuk előtt sétálok el és ha ő esetleg kint van és köszönünk egymásnak annyira elpirulok pedig csak egy köszönés ez miért van ? nagyon bejön nekem a srác! de nem igazán tudom milyen indokkal irjak rá ??? mert kicsit félek a vissza utasítástól .Kérlek segítsetek !

2013. dec. 10. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha ezt csinálod tovább, akkor a lehetőség elúszik, és te hoppon maradsz.

Ha mindig ezt csinálod sosem lesz senkid.

Tessék odamenni hozzá, és beszélgetni!

Félsz a visszautasitástól? Mindenki fél! Mégis működik a dolog, mert kezdeményeznek.

Szóval hajrá. A félelem nem segit, nem jutsz előrébb.

Az élet megrontója.

2013. dec. 10. 09:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, nem akar veled korrepetálni nyelvtanból?
2013. dec. 10. 10:28
 3/4 anonim ***** válasza:

ha sexy vagy és tudod, akkor mondd meg neki h kísérjen el suliba, mert teszemazt... rossz késes embereket láttál múltkorm,stb..

kamuzz vmit:D

2013. dec. 10. 10:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2013. dec. 10. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!