Fiuk, valaki baratilag ismerkedni? L/17
Figyelt kérdés
meg mielott barki tovabb gondolna, tenyleg csak egy igazi fiu haverra lenne szuksegem, szoval a szexualis hovatartozas lenyegtelen. nincs kapcsolatom, de most nem is akarom. alapbol szeretem a sracok tarsasagat, sorozos, Bloff es Harcosok Klubbja fanatikus, gamelos lany vagyok, elvileg jo a humorom, imadok olvasni es amilyen idiota tudok lenni ugy lehet velem komolyan is beszelni c:2013. dec. 9. 21:07
2/9 anonim válasza:
Barátilag? Arra vannak a haverok...
4/9 anonim válasza:
"sorozos, Bloff es Harcosok Klubbja fanatikus, gamelos lany vagyok, elvileg jo a humorom es amilyen idiota tudok lenni ugy lehet velem komolyan is beszelni"
Ezzel eddig mintha engem jellemeztél volna de már nem sok kedvem van ismerkedni.
5/9 anonim válasza:
ezt képes voltál telóról bepötyögni? :D merre fele laksz?
6/9 A kérdező kommentje:
Fehervar kozeleben :)
2013. dec. 9. 21:31
7/9 anonim válasza:
Válaszolni viszont már degradáló :=/
8/9 anonim válasza:
Szia. Nekem írhatsz nyugodtan, van Párom, de barátkozás jöhet. :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!