Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szociális szorongásos zavarom...

Szociális szorongásos zavarom van, de barátnő kell! What now?

Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 21:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Pontosan. Ott sincsenek különbek.
2013. dec. 9. 21:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Ismerős érzés. Nem jársz szórakozni-oké, akkor ismerkedsz imitt-amott, és akkor kiderül, hogy nem jársz szórakozni, és elkönyveli a csaj, hogy veled akkor semmi közös nincs, és nem tudsz szórakozni, ergo biztos valami nagy baj van veled.

Vagy startban olyan a csaj, hogy csak szórakozóhelyen ismerkedik. Azért járnak oda a csajok, mert az nekik az ideális az ismerkedéshez, nem mondom félhomáj, tonna smink, félrészegek, és várják a rómeókat.

Való életben hülyének néz, hogyha megpróbálsz ismerkedni.

Nekem ez az egész szánalmas, de az a baj, hogy akik még így gondolkodnak, azok mind fiúk, és lányban ilyen nem létezik.

2013. dec. 9. 22:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Velem is ez van sajnos, és gőzöm sincsen, hogy mit kellene, lehetne tenni. Teljes a kilátástalanság, a reménytelenség.

Ha nem tévedek, akkor ez a szociális szorongás talán kapcsolatban áll az aszociális személyiségre jellemző dolgokkal. Nem tudom, hogy a kettő között mi a különbség, ha van egyáltalán.

Én nemcsak a lányokkal, nőkkel kapcsolatban vagyok ilyen, mert akinek tényleg ez van, azokra ez jellemző. Nőkkel, és esetleg velük való ismerkedésnél még gátlásosabbak az ilyen emberek. Az már más kérdés, hogy nekem nincs is hol ismerkedni. Nálam egyébként más dologgal is komoly problémák vannak, mert ez az egész kihatással van mindenre.

Sajnos tehát nincsen hol ismerkedni, az utcán, buszon, boltban meg nincsen bátorságom odamenni valakihez. Társkereső oldalakkal próbálkoztam, de óriásit csalódtam abban, ahogyan a lányok ott viselkednek. Persze, ez utóbbit nem adtam fel, mert egyszerűen rá vagyok kényszerülve erre a dologra, más lehetőség híján.

Igazásból én már nem is tudom, hogy mit akarok a nőkkel kapcsolatban. Mivel semmilyen tapasztalatom nincsen velük kapcsolatban, nem tudom azt sem, hogy egyáltalán tudnék-e hozzájuk kötődni tartósan. Nyilvánvalóan nagyon vágyok a viszonzott érzelmekre, meg minden ilyesmire, tehát nem erről van szó, csak az a helyzet, hogy az ember már megszokja ezt az állapotot, mert ebben él, és soha nem is volt más. Ehhez még hozzájön az is, hogy eleve visszahúzódó vagyok. Tehát ilyenkor az emberben össze vannak kavarodva a dolgok.

2013. dec. 9. 23:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Velem is valami ilyesmi volt,ha egy srác szóba egyeledett velem,köpni,nyelni nem tudtam,felvörösödtem,kerültem a tekintetét,terhesnek éreztem,hogy egyáltalán megszólított,rendkívül zavarban voltam,támadó,hárító volt a modorom.Nem jártam senkivel,s úgy éreztem,nem is igénylem.Aztán 25 éves koromban megláttam egy férfit,hát az leírhatatlan amit éreztem akkor!Mindenféle beteges gátlásosságom lehullott egészséges fokig!És ő lett a férjem!
2013. dec. 10. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!