Fiuk! Miért nem kellek nektek?
Én egy magamra testileg, tudásilag igényes lány vagyok. Csak hosszabb idő eltelte után mutatom ki az érzéseimet a másik felé. Rendkívül nagy szabadságigényem van.Független természetem nem bírja elviselni a birtokló ragaszkodást, s partnerem számára elvárom, hogy tiszteletben tartsa térigényemet. Aki összeáll velem, az legyen minél kiegyensúlyozottabb, rugalmasabb és türelmesebb, mert csak így bírja elviselni hirtelenségemet, szüntelen variálási vágyamat, türelmetlenségemet. Az egyhangú hétköznapok nem szerepelnek a szótáramban ott érzem magamat jól, ahol éppen történnek a dolgok. Amire vágyom a kiszemelt legyen kedves, megértő, ápolt, humoros, intelligens, felnőtt gondolkodású férfi megfelelő ekzisztenciával. Szeretnék jól élni. Nem vagyok anyagias, pusztán csak arra vágyom, hogy jómódban éljek. Idővel szeretnék gyereket, már a neve is megvan! Tudom, hogy jó anya és feleség lennék. Józan életű ember vagyok, helyes gondolkodással.
Miért nem találok senkit, miért nem kellek nektek fiuk?
"Nem vagyok anyagias, pusztán csak arra vágyom, hogy jómódban éljek"
Nem vagyok alkoholista, hol a picsàba' van a pálinkám!?
Mesélj magadról hogy nézel ki?
Adsz-e magadra?
Dugni szeretsz,lételemed?
Edzeni jársz?
Hosszú dús ápolt hajad va?
Nőiesen öltözködsz viselkedsz?
Ha ezekre válaszolsz nekem megfelelően,dumáljunk.
Meglátjuk mi lesz.
26F
kezdjük ott, hogy az "ekzisztencia" az inkább egzisztencia.
továbbá ahhoz, hogy valamit elvárj valamit le is kell tenni az asztalra. ha 10/8-9 közötti a kinézeted és úgy jár a segged mint egy singer varrógép és hajlandó vagy cumizni akár reggeltől-estig akkor biztosan meg fogod találni a számításodat.
amúgy a ku*rvák sem pénzért ba*sznak csak elfogadják :D
37: Ez igazából egy hírdetés olyan férfiknak, akik egyébként nem tudnának nőt szerezni maguknak.
Polírozom a bohócod egész nap, ha eltartasz,
és a nevemre írsz egy lakást.
"Mielőtt leütöd a terméket(szex), kérlek érdeklődj,
hogy megvan-e még, mert máshol is hírdetem".Vatera
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!