Vannak 14-16 év körüli nudisták?
Mert én tegnap voltam egy navke rendezvényen és 40 és a halál között volt túlnyomó részt.
Ha valaki jár hozzám hasonló korú az privát.
15/f
Állítólag naturista családokban is elkezdenek 12 év felett szégyenlősködni a gyerekek. Osztálytársak és a közerköls hatására.
kevés van...
Hajjaj, nagyon is sok.
Rossz navke rendezvényen voltál :)
Pl. a mikulás party, vagy nyáron a sziki tele van családokkal, ahol találsz Te is a korodhoz illő naturista társaságot.
Vannak nudista strandokon olyan rendezvények, amikor sok korodbeli jön. Ilyenek idén is lesznek :
Szeged SZIKI :
Június 23-29. Művésztábor
július 7-13. Találkozás a Sziksósfürdői naturista kempingben a 14. Fiatal Naturisták Találkozója (FNT) program keretében
Július 21-27. XXVI. Nemzetközi Naturista Sporttalálkozó
sporthét.
Balatonberény FKK :
Július 17-20. (csütörtök-vasárnap) Művészetek hétvégéje – fotó és festmény kiállítás, kézműves foglalkozás kicsiknek és nagyoknak, stb.
Augusztus 7-10. (csütörtök-vasárnap) X. NBBKE Kupa – sport hétvége – szombat este Disco, vasárnap délelőtt díjkiosztó
Augusztus 30-31. (szombat-vasárnap) Záró buli – közös vacsora, este Disco
Ezeket mind sok korodbeli fogja látogatni.
Én szoktam, de csak egyedül a szobámban!
14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!