Hogy tudnék úgy ismerkedni, hogy közben kiszűrjem a laza erkölcsű lányokat?
Figyelt kérdés
Nem akarok még véletlenül sem olyannal ismerkedni,aki nem felel meg az elvárásaimnak.Sokszor hallottam olyat,hogy valaki beleszeretett egy olyan emberbe,amilyen tipusúakat éppen,hogy elkerült azelőtt.Na én ilyet nem akarok.Ha valaki nem felel meg akkor nem ismerkedek vele,mert nem akarok beleszeretne például egy r1b@ncba és így nem is tudok.Valami ötlet a szűréshez?2013. dec. 7. 21:49
1/9 anonim válasza:
Keresési szűrők használata, erkölcsi bizonyítványt elkérni.... mit szeretnél?
2/9 anonim válasza:
Nézd meg a futott kilométereit, szervizkönyvét és az alvázszámát!
3/9 anonim válasza:
Kérdezősködj utána! Nagyon jó módszer, mondjuk az ismerőseinél, és fontos, hogy több embert kérdezz meg, mert egy lehet, hogy rosszakarója stb. Hasonló cipőben járok én is, mert megtetszett egy baromi aranyos csajszi, viszont azt mondják róla, hogy ribizli, meg skinhead, discos b*zis hapsijai voltak :SSS
4/9 anonim válasza:
Használj rozsdamentes tésztaszűrőt! Az több alkalomra is elég lesz, nehezen használódik el.
5/9 A kérdező kommentje:
A 3. válaszolón kívül senki nem tud normálisan válaszolni?
2013. dec. 7. 21:58
7/9 anonim válasza:
Ha nem felel meg az elvárásaidnak, akkor úgyse tudsz beleszeretni. Nem kell ezen parázni.
A harmadik válaszolót meg nem értem. Miért baj, ha valakinek nem szimpik az exei?
8/9 anonim válasza:
Mert akkor az a nő olyan is, és a hozzám hasonlókkal nem biztos, hogy jól kijönne :/ ha neki ilyen az ízlése :/
9/9 anonim válasza:
Hát akkor úgyis elutasít, nem?
Meg ha az ember felnőtt, akkor az embert nézi, nem a stílust, tekintve hogy az megváltoztatható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!