Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány aki bejön, de...

Van egy lány aki bejön, de szerintem azt se tudja ki vagyok. Help?

Figyelt kérdés
Igazából nem vagyok ronda egyáltalán, 9.-es vagyok és szerintem egy szolid 8/10 minden ego nélkül, a csaj meg egy 7.5/10, de nekem valahogy nagyon bejön külsőre, alacsony, szemüveges, szép csaj, többieknek csak "elmegy" de szerintem gyönyörű. Ahogy mondták csendes, visszahúzódóbb csaj. De elhívnám valahova, ismerkedni stb. hátha lesz valami, de nem tudom, félek. Még sose paráztam ennyire nőtől, mert eddig mindig olyannal kezdtem ki akit ismerek, és így hogy egy teljesen ismeretlent hívok el kicsit félek. Van okom erre? Lehet hogy ilyen pletykás valaki, aztán ha valami rosszul sül el akkor egyből mindenki megtudja(paranoiás vagyok). Vagy lehet ~2 óráig meg se szólalna annyira félénk... Nem tudom. :( Szerintetek?

2013. dec. 7. 20:21
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és még sose beszéltünk, de kolis szóval nem nagyon tudunk csak úgy. Szerintetek paraszt ha most facebookon elhívnám valahova hétfőn?
2013. dec. 7. 20:25
 2/2 anonim ***** válasza:
ha tudod hogy kell kezelni gy csajt ne parázz, ha nem akkor pedig ne ugorj rögtön a torkának, légy vele őszinte de ne mond neki hogy nagyon tetszik
2013. dec. 7. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!