A pasik miért szeretnek nekem így köszönni hogy szia XY + egy nagy mosoly?
Figyelt kérdés
A pasik szoktak csak így köszönni nekem hogy "Szia Barbi" és mosolyognak hozzá, meg olyan fura hangsúllyal mondják.2013. dec. 7. 18:17
1/8 anonim válasza:
mert szép a neved.
és lehet szeretkezni akarnának veled.
Szia Barbi!
2/8 anonim válasza:
Örülj neki, hogy örülnek neked. Egyáltalán.
3/8 anonim válasza:
Most azt akarod, hogy azt írjuk, hogy biztos bejössz nekik:
Biztos bejössz nekik.
23f
4/8 anonim válasza:
ha egy fura hangnemre gondolunk, nekem a szeretőm köszönt mindig így, ha véletlen találkoztunk, vagy akár társaságban ha összefutottunk, ezzel éreztetve, hogy valahol mi összetartozunk, mégha a nyilvánosság nem is tudja, szóval titkunk van
7/8 anonim válasza:
Én azoknak szoktam más hangsúllyal köszönni, akik nekem is más hangsúllyal köszönnek. (mosoly szintén, de azért olyanra is mosolygok aki rám nem annyira, de bírom a fejét :D)
8/8 anonim válasza:
simán öerülnek neked, én is szoktam köszönni h Szia Bogiii majd hatalmas mosoly xD , mert csipem a kis csajt aranyos :D örülök neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!