Egy olyan lányt keresek, akinek egyáltalán nem fontosak a külső tulajdonságok. Vannak itt ilyenek?
Sziasztok!
Komoly kapcsolat céljából keresek. Cserébe persze nekem sincsen semmilyen elvárásom vele kapcsolatban. Csak legyen nő ember. 23/F Budapest Kérem a férfiak és a fizetős nők kíméljenek.
"Egy olyan lányt keresek, akinek egyáltalán nem fontosak a külső tulajdonságok."
Ne aggódj, sok olyan nő van akinek a belső számít. (A pénztárcáé)
Így te nem fogsz találni, de ha mondjuk csúnya vagy akkor adj magadra valamit, vagy ha kövér vagy fogyjál le, nyugi én is ilyen voltam de rászántam magam és felemeltem a seggem majd eljártam társaságba igaz hogy még kövér vagyok, de teszek ellene és van barátnőm.
Sok olyan lány van akinek nem számít a külső, csak ugye a belső a lényeg meg a külsőbe is annyi hogy legalább ápolt legyen az illető, és pozitív a kisugárzása.
Egy csinos lány is lehet akár a barátnőd ha teszel érte, és nem csak a pénzéhesekre gondolok, hidd el megtalálod az ideálod csak ne ülj otthon egész nap. Én erre ébredtem rá 20 évesen hogy lépnem kell és alig 2-3 hónap alatt meg is lett az eredménye.
Nincs a világon olyan ember, akinek ne számítanának a külső tulajdonságok.
Kivéve talán a vakokat.
Utolsó. Bárcsak így lenne. Próbálkoztam már a vakoknál is, de sajnos mindegyiknek van egy látó barátja. :(
Én is furának találtam, hogy számít nekik a külső. Mikor nem is lát.
4#
Alacsony vagyok, és állítólag cigány is. Ezek a problémák. De csak külsőre, belül egyáltalán nem. Egyébként kifejezetten sportos vagyok.
Csak sajnos a bőrszínem rögtön elijeszt mindenkit. Még a nem fehéreket is. Nekem nem lenne gond, ha a lány cigány, vagy kínai. Számomra csak is a belső értékek fontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!