Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy olyan lányt keresek,...

Egy olyan lányt keresek, akinek egyáltalán nem fontosak a külső tulajdonságok. Vannak itt ilyenek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Komoly kapcsolat céljából keresek. Cserébe persze nekem sincsen semmilyen elvárásom vele kapcsolatban. Csak legyen nő ember. 23/F Budapest Kérem a férfiak és a fizetős nők kíméljenek.

2013. dec. 7. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:

"Egy olyan lányt keresek, akinek egyáltalán nem fontosak a külső tulajdonságok."

Ne aggódj, sok olyan nő van akinek a belső számít. (A pénztárcáé)

2013. dec. 7. 15:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Ismersz olyan pasit akinek egyáltalán nem fontosak a nő külső tulajdonságai? Na ugye.
2013. dec. 7. 15:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen. Jó magamat.
2013. dec. 7. 16:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Így te nem fogsz találni, de ha mondjuk csúnya vagy akkor adj magadra valamit, vagy ha kövér vagy fogyjál le, nyugi én is ilyen voltam de rászántam magam és felemeltem a seggem majd eljártam társaságba igaz hogy még kövér vagyok, de teszek ellene és van barátnőm.

Sok olyan lány van akinek nem számít a külső, csak ugye a belső a lényeg meg a külsőbe is annyi hogy legalább ápolt legyen az illető, és pozitív a kisugárzása.

Egy csinos lány is lehet akár a barátnőd ha teszel érte, és nem csak a pénzéhesekre gondolok, hidd el megtalálod az ideálod csak ne ülj otthon egész nap. Én erre ébredtem rá 20 évesen hogy lépnem kell és alig 2-3 hónap alatt meg is lett az eredménye.

2013. dec. 7. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Nincs a világon olyan ember, akinek ne számítanának a külső tulajdonságok.

Kivéve talán a vakokat.

2013. dec. 7. 16:02
 6/8 A kérdező kommentje:

Utolsó. Bárcsak így lenne. Próbálkoztam már a vakoknál is, de sajnos mindegyiknek van egy látó barátja. :(

Én is furának találtam, hogy számít nekik a külső. Mikor nem is lát.

2013. dec. 7. 16:05
 7/8 A kérdező kommentje:

4#

Alacsony vagyok, és állítólag cigány is. Ezek a problémák. De csak külsőre, belül egyáltalán nem. Egyébként kifejezetten sportos vagyok.

Csak sajnos a bőrszínem rögtön elijeszt mindenkit. Még a nem fehéreket is. Nekem nem lenne gond, ha a lány cigány, vagy kínai. Számomra csak is a belső értékek fontosak.

2013. dec. 7. 16:08
 8/8 anonim ***** válasza:
ba.z.d.meg,ez nem társkereső....
2013. dec. 7. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!