Van olyan lány, aki ismerkedne egy 23 éves kövér, rossz arcú, szűz fiúval?
Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 14:55
11/20 A kérdező kommentje:
#9:De akár lehetnék is az.
2013. dec. 7. 15:04
12/20 A kérdező kommentje:
#1:Már én sem vagyok vonzó.Bezzeg,amikor kockás hasam volt.Szóval még az is lehet,hogy én is kövérnek számítok.Manapság fingom sincs,hogy ki számít annak.Voltam már vékony,voltam már olyan,mint most,voltam szálkás is.Lehet,hogy én is pici vagyok a 180-181 centimmel és 83 kilómmal.
Megyek is sajnáltatni magam az alacsony,csúnya,kövér fiúkkal együtt.:D
2013. dec. 7. 15:24
13/20 anonim válasza:
A paramétereidet elnézve, nekem tök a zsánerem lennél.
14/20 anonim válasza:
Nekem mindegy a kinézeted, de csak annak függvényében, ha én határozhatom meg az ismeretség formáját, szóval ha havonta lemosod az ablakokat, hetente kitakarítod a lakást és havonta csinálsz nekem bábszínház előadást, felőlem lehetsz kövér, rossz arcú és szűz is.
15/20 anonim válasza:
"Ki mondta,hogy magamról beszéltem?:D"
Hobbid a kerítés? ;)
16/20 A kérdező kommentje:
#15:Cupido az 5. keresztnevem.:D
2013. dec. 7. 16:25
17/20 anonim válasza:
én meg Rudolf a pirosseggű vagyok XD ÜDV. cupido
18/20 A kérdező kommentje:
Üdv Rudi a pirosseggű:D
2013. dec. 7. 17:36
19/20 anonim válasza:
"Amúgy sincs hangulatom hozzá."
Nekünk meg ahhoz nincs, hogy a te ökör válaszaidat és kérdéseidet olvasgassuk! Elhúzhatnál már innen, csak rontod a színvonalat!
20/20 A kérdező kommentje:
Van szemhéjad.Használd!
Itt aztán komoly színvonal van a napi 30 "lehetek terhes" és "csúnya fiúként lehet-e barátnőm" kérdéssel.
2013. dec. 8. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!