Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg vannak ennyire elkeser...

Tényleg vannak ennyire elkeseredett emberek?

Figyelt kérdés
Sokszor látni, hogy bizonyos emberek ilyen kérdéseket tesznek ki, hogy lányok! Jöttök dugni? Az ilyen embernek nincs szégyenérzete? Még ha anonim is az oldal. Vagy ezek csak nagyon unatkozó troll emberkék?

2013. dec. 5. 21:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Minél több helyen tartod a vasad a tűzbe annál több helyre dughatod.
2013. dec. 5. 21:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem trollok hanem Hobbitok :D
2013. dec. 5. 21:30
 3/13 anonim ***** válasza:
ha 10-ből 1 bejön már nem volt hiába
2013. dec. 5. 21:31
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Miért, én már szexeltem lánnyal erről az oldalról.. Mivel rosszabb, mint buliban összeszedni valakit?
 5/13 anonim ***** válasza:
Olyan világot élünk, amiben sajnos elkorcsosult emberek élnek (nők és férfiak egyaránt). Sok ilyen kérdésre jön válasz, és tényleg bele is mennek a dologba.
 6/13 anonim ***** válasza:
Nézd, gondolom a jelentkezők nem tolonganak... de ha csak egy horogra akad, már megéri nekik...
2013. dec. 5. 21:32
 7/13 anonim ***** válasza:

2 féle ember ír ki ilyet.

- idősebb, aki sose dugott senkit, csak a saját tenyerét, valamint imád arról siránkozni, hogy neki senkije sincs, pedig facebookon serényen keresi.

- 14 év körüli kamasz fiúcskák, akik még csak álmodoznak a szexről, illetve poénnak tartják.

Illetve vannak a végletekig elkeseredett férfiak, akik ezt leszámítva nagyon bunkó parasztok, mert így próbálnak egy kis testet kapni.

2013. dec. 5. 21:38
 8/13 anonim ***** válasza:

Ritkán, de lehet itt is ismerkedni, persze ne milyen kérdésekre reagálva.

Ilyen kérdéseket én meg sem nyitok. Ha normálisan rám írna, hogy ismerkedne, vagy beszélgessünk, úgy igen.

Tetem fel ismerkedős kérdést, de általában nem ismerkedni akarnak, hanem sexelni.

2013. dec. 5. 21:42
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Proxima válasza:

Meg vannak a közönséges bunkó parasztok, mint én :)

2013. dec. 5. 21:45
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem akartam senkit megbántani, csak felkúrtam az agyam. Ennyi balf@.z nem lehet a világon.
2013. dec. 5. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!