Hogyan csináljam? Több lent kérlek normális válaszokat!
Figyelt kérdés
Szóval kérlek ne tartsatok kis éretlen libának tudom, hogy fiatal vagyok de érettebb a koromnál! A kérdés az, hogy nagyon tettszik egy 16 éves fiú néha rám mosolyog a suliban meg egyszer a büfében 40 ft hiányban voltam és kifizette azon kívül annyi volt, hogy neki és a haverjainak megtartottam a suli kapuját haza fele menet megköszönte.Egyszer a buszon egy férfi egy elég rasszista mondatot mondott és félig meddig megvédett.És ezek után lehet, hogy tetszem neki? 13/L2013. dec. 5. 21:00
2/2 anonim válasza:
Hát ezt az alap illedelem kategóriába sorolnám, de tényleg, ezek elég alapok. Érettebb vagy a korodnál valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!