Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csinálja ezt? Esetleg...

Miért csinálja ezt? Esetleg végigmutogatja a barátainak a beszélgetésünket?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagyon tetszik, pár évvel idősebb nálam. Szinte minden nap chatelünk. Múltkor, mikor találkoztunk, föltett néhány furcsa kérdést, amit elméletileg a haverjai kérdeztek... Pl hogy hányas vagyok tesiből(mert husisabb az alakom, de négyes ötöseim vannak amúgy)meg hogy van pár olyan mondatom, amin a haverjai jót szoktak röhögni. Ezen tökre kiakadtam, de próbáltam nem kimutatni. Aztán régebben még volt olyan, hogy a haverjai válaszolgattak nekem facebookon helyette. Jó, néha mondogattam neki olyant, hogy "cicuska" meg hogy "lenyalnám a szádrról a mézet", de mindezt persze csak viccből, mert amúgy nem adom könnyen magam. Lényegtelen. Szóval... Szerintetek mennyire kell félnem attól, hogy nevetségesnek hisz, kiröhög a haverjaival, közben meg jó pofizik nekem és úgy csinál, mintha bírna? Se én, se más nem ilyennek ismeri. Mindenki jószívűnek, becsületesnek tartja, bár néha elég flegma és nagyképű. Kérlek, segítsetek!

L/15

2013. dec. 5. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

hát hagyd ezt a gyereket,mert csak kiröhögnek a haverjaival

jobbat is találsz csak szórakozik rajtad

2013. dec. 5. 16:20
 2/8 Költőnő? ***** válasza:
100%

hát ez a tisztelet teljes hiánya, hiába hiszik alapvetően jó fej srácnak...

Lapát!

2013. dec. 5. 16:28
 3/8 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm...
2013. dec. 5. 16:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen csak jót röhögnek rajtad!
2013. dec. 5. 16:47
 5/8 A kérdező kommentje:
hát.. jó.. és, ezentúl hogyan kéne viselkednem vele? azzal csak rontok a helyzeten, ha bunkó leszek vele?
2013. dec. 5. 17:20
 6/8 Költőnő? ***** válasza:
nem kell vele bunkónak lenned. Ha lesüllyedsz az ő szintjére, legyőz a rutinjával. Egyszerűen csak építsd le
2013. dec. 6. 10:43
 7/8 A kérdező kommentje:
oké, köszi:D
2013. dec. 8. 00:28
 8/8 Költőnő? ***** válasza:

nincs mit :)

sok sikert :)

2013. dec. 8. 09:31

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!