Lanyok egy pasi hany fekvotamaszt tudjon csinalni?
Két gondolat.
1. A puhány fejben dől el. Én láttam 2006-ban kétajtós szekrényt sírni (úgy nézett ki, mint egy hegyomlás, agyongyúrt barma) amikor szó sszerint po@n vágta egy gumibottal a rendőr.
2. Van egy régi cimborám (Attila a neve) aki 180, és 110 kiló. Nos az a srác nagyon veszélyes, mert majdnem szó szerint sorban állnak érte a csajok. :) Annó be is igértem neki a szívlapátot ha a barátnőm közelébe mer menni (az akkori exem) :)))) Olyan személyiség volt, hogy minden nő nagyon megkedvelte 5 perc alatt. De arról nem vagyok meggyőződve, hogy 100 métert le tudna futni infarktus nélkül :)
Lehet ez új lesz, de a fekvőtámasz nagyon kevés a test alakításához. Azzal is foglalkozz mondjuk, hogy mennyivel guggolsz. Meg persze, hogy mit eszel.
De előtte némi agykorrekció is rád férne.
ez jo
De arról nem vagyok meggyőződve, hogy 100 métert le tudna futni infarktus nélkül :)
Az összes fekvőtámaszt megcsináltam már, mégse voltam
még nővel.
Kipihenve szerintem meg tudnék csinálni 50-et, mégsem
vagyok annyira kigyúrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!