Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mindig csak kihasználnak a...

Mindig csak kihasználnak a pasik, de miért?

Figyelt kérdés
Csak arra kellek,a belsőm senkit nem fog meg csak a külsőm,de én is tudom magamról h ritka ember az aki megszeret engem.Megosztó személyiség vagyok,nehéz természet.Szó nélkül hagynak faképnél a pasik :-((( miután meg volam egy párszor nekik.

2013. dec. 4. 20:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Megválaszoltad a kérdésedet: mert a belsőd nem fogja meg őket.
2013. dec. 4. 20:59
 12/17 A kérdező kommentje:
Mindenki azt mondja h zsák a foltját meg találja.Nekem ezek szerint nincs foltom?Pedig szeretnék egy normális kapcsolatot.16 éves korom óta összesen 4 évig volt kapcsolatom,3 hosszabb.A többi csak rövidebb futó volt.
2013. dec. 4. 21:08
 13/17 anonim ***** válasza:
De van foltod, azok a srácok a foltjaid, akik kihasználnak. A normális férfiak gondolom neked sem kellenek, aztán sírsz, amikor az általad preferált bunkók átvernek, pedig magadat minősíted, amikor velük kezdesz. Az a nő, aki mindenkinek csak szexre jó az olyan is.
2013. dec. 4. 21:33
 14/17 anonim ***** válasza:
akkor nincs is okod panaszra. több hosszú kapcsolatod volt. sajnáltatod magad
2013. dec. 4. 22:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Igen,volt na de szeretnék férjhez menni és gyerekeket szülni.Nyár óta bele lendültem h meg keresem a páromat,de nem találom..nem sikerült eddig.
2013. dec. 4. 22:33
 16/17 anonim ***** válasza:
még időben vagy
2013. dec. 4. 22:35
 17/17 ASOT ***** válasza:
Azért ha valakivel az ilyen töbször is elöfordul ott benne is van hiba. Azaz bened el kéne gondolkodnod ezen iis.
2013. dec. 4. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!