Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek ebben a szituációban?

St3an kérdése:

Mit tegyek ebben a szituációban?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az a problémám, hogy én nagyon szégyenlős vagyok de csak ha a való életről van szó.Szóval én a szégyenlőségemnek köszönhetően ha belecsöppenek valami új közösségbe, társaságba, akkor nem nagyon merek semmi olyat mondani amit akarok, mert nem tudom hogy milyen hatással lenne az a többiekre.

Amiről most szó volt, az a suli.A suliba kb olyan másfél éve járok, amiből azaz egy év volt olyan mint amit leírtam az elején.A mostani év pedig már jobb, főleg azért mert mostanában tetszek egy lánynak, és látszólag ő is szégyenlős, de azért nem annyira mint én.De mióta le lett vágva a hajam tejesen máshogy néz rám, pedig tényleg nem lettem torz szülött, csak szimpla kis hajam van olyan 16-ossal lett lenyírva.De a mostani hétben megint úgymond jelzett, csak annyiban tér el a múltkori előtt, hogy most egyik nap mellém jön, nézeget, a másiknak nem, utána megint, aztán megint nem, és így megy el ez a hét.Én most azon filózok hogy lehet úgy van mint én, hogy tetszem neki, mégis fél, hogy én nekem nem teszik ő.Ezen a héten úgy teltek a napok, hogy mondogattam magamnak, hogy mostmár oda megyek és beszélgetek vele hátha összejön, de nem mertem.

Ennyi a mondani valóm, kérlek segítsetek hogy mit tegyek!

2013. dec. 4. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Hogy hívják a csajt ? tudsz nekem linkelni ? ledumálom neked a dolgot
2013. dec. 4. 16:36
 2/6 Csillag Meredisz válasza:
100%
Hát tedd fel magadnak a kérdést,hogy mit veszíthetsz?!! Szólítsd le nyugodtan! Nem fog hülyének nézni, hiszen egy iskolába jártok! Persze azért nem kell letámadni! Ha tudsz vele beszélgetni,mert tényleg tetszel neki és vevő rá, akkor onnantól sima ügy! És ne legyél szégyenlős :) mert a mai világban már mindent lehet :D És a legtöbb csaj szereti,ha a pasi kezdeményez..de nem nyomul!! Úgyhogy holnap hajrá!! :)
2013. dec. 4. 16:47
 3/6 Költőnő? ***** válasza:
79%
külön évfolyam, külön osztály?
2013. dec. 4. 17:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Drukkolok, srác!!:)
2013. dec. 4. 17:18
 5/6 A kérdező kommentje:

3.válaszadónak.

nem, egy osztályba járunk ugyan annyi évesek vagyunk.

2013. dec. 4. 17:46
 6/6 Költőnő? ***** válasza:
100%

ó hát ha egy osztályba jártok, akkor nagyon megkönnyíti a dolgod :)

Menj oda vmivel amiből úgy gondolod, h ő erősebb lehet és kérj segítséget.

Kezdetnek kicsit béna, tudom, de vmit azért tmképp el tud indítani. Ha meg mondjuk még akár "korrepetálna" is az adott témában, akkor meg máris megvan a sulin kívüli találkozás oka :)

2013. dec. 5. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!