Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az hogy lehet hogy apám a...

Az hogy lehet hogy apám a legjobb nőket keféli, állandóan másikhoz megy miközben állandó nője is van aki szintén nem rossz, én 20 évesen szűz vagyok és bn m sem volt?

Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 12:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez de aranyos, hogy ilyeneket mond, és ahhoz képest amit ő csinál nem arra biztat, hogy tekintsd tárgyaknak a nőket és dugd meg akit csak tudsz. :)

Igaza is van, majd jön valaki, de ahhoz azért tenned is kellene valamit. Ő se otthon ül gondolom és sorra csengetnek be hozzá a csajok csak mert levegőt vesz. :)

Szóval egy úgy lehet hogy míg ő csinál valamit, Te valszeg nem. Ez nem is kérdés akkor. Pattanj fel és irány csajozni. :) (ha meg csak szexelni akarsz, arra neten is találsz valakit, de akkor is kell majd találkozni :D)

2013. dec. 3. 14:24
 12/20 A kérdező kommentje:

"ha meg csak szexelni akarsz neten is lehej találni, de ahhoz találkozni kell"

Ne a magad nevében beszélj kislány, míg ti egy társkeresőn kaptok 80+ levelet addig én írok 20 at és 1 valaszol.

Azért azt ne magyarázzuk meg hogy a hóember örül a napsütésnek.

2013. dec. 3. 14:40
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

Sose voltam társkeresőn és sose jártam discozni se... mégis van pasim. Aki keres az talál... :P

És érdekes de több pasi ismerősöm aki meg komoly kapcsolatot keres, pont azért sír, hogy az amúgy norma rendes vicces csajról kiderül csak izélni akar...

De ehhez azért olyannak is kell lennie a pasinak, hogy akarjanak is vele, ezek a normának kinéző csajok azért nem állnak össze akárkivel, aki azzal kezdi, hogy hé dugunk? :D

Ne aggódj találsz valakit majd, aki keres az talál. Ha valahol nem megy akkor máshol kell próbálkozni, és máshogy. Ha valami nem megy akkor biztos megvan annak az oka, orvosolni kell. :) De azt csak Te tudhatod mi az, mi az amit tényleg megteszel és mit nem, mi ezt nem tudjuk így neten keresztül megitélni.

2013. dec. 3. 15:00
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Ne hallgass erre a 82%-os libára... Azt se tudja mit beszél.

Beszélgess el az apáddal. Érezd magad szerencsésnek, hogy ilyen példa van előtted.

2013. dec. 3. 19:30
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező elég nagy már ahhoz, hogy eldöntse mit gondol, anélkül is hogy leszólnátok a másik válaszát és negatív kampányt indítanátok. :D

Pont azért kérdez, mert kíváncsi mások véleményére. Csak mert valaki válasza nem tetszik nem értem mért kell leszólni. :D

Mindenki másként látja a dolgokat, mások a tapasztalatai, pont azért kérdez meg másokat.

És írta is, hogy az apukáját már kérdezte, kért tőle tanácsot. :P

2013. dec. 3. 20:20
 16/20 A kérdező kommentje:
Kértem, de a titkos összetevőt nem árulja el senki
2013. dec. 3. 20:43
 17/20 anonim ***** válasza:
58%

Na mert te lányként aztán k.jó tanácsokat tudsz adni...

Csajozással kapcsolatban nem szabad a lányokra hallgatni. Hülyeséget beszélnek.

Kérdező: nem létezik titkos összetevő. Ott van előtted a példa, figyeld meg az apádat. Hogyan viselkedik, miket mond, milyen a testbeszéde stb. stb. Sokat tudsz belőle tanulni.

2013. dec. 3. 21:23
 18/20 A kérdező kommentje:
Egyszerűen magabiztos, bármikor tud olyant mondani hogy egy társaságban mindenki nevessen. Mindenhez hozzá tud szólni, mindenhez ért...semmi vagyok hozzá képest.
2013. dec. 3. 21:35
 19/20 anonim válasza:
100%
Szedd már össze magad, te saját magát neten sajnáltató idióta, és húzzál kifelé a gép elől, mert az a bizonyos "tökéletes lány" nem a szobádban fog várni rád, miközben te COD-ozol.
2015. júl. 14. 10:50
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

SUPREME GENTLMAN!

Vigyazz, mert te is ugy vegzed mint Elliot Rodger.

BMW-d mar van? Vlogod?

2016. máj. 19. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!