Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok! Nektek bejön az, ha...

Srácok! Nektek bejön az, ha egy lány okos (tényleg okos, pl. mérnök szeretne lenni)? 16/L

Figyelt kérdés

2013. dec. 2. 14:11
1 2
 11/18 anonim válasza:

" Az 5-ös tanulókat nem véletlenül tartják strébernek, és rossz társasának,mert túl komolyan vesznek mindent, és nem elég "lököttek". Unalmasak, és halvérűek :) "

+ ők esnek nagyon pofára az egyetemen, ahol örül az ember, ha megvan a 2-es :D

2013. dec. 2. 14:28
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát a strébertől nagyon messze vagyok, a földrajz átlagom 2,67. Attól még mert szeretem a matematikát, nem szeretek olvasni (főleg irodalmi műveket), és szoktam wow-ozni is.
2013. dec. 2. 14:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor jó :) Jó ha van eszed is, meg remek társaság vagy :)
2013. dec. 2. 14:37
 14/18 anonim ***** válasza:
igen, nekem bejön, de az már nem, ha okoskodik.
2013. dec. 2. 14:59
 15/18 A kérdező kommentje:
oké, figyelek majd, hogy ne okoskodjak :), köszi.
2013. dec. 2. 15:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Én csak olyan lánnyal szeretek leni, aki intellektuálisan is kielégít. Szóval az okos nemhogy baj, hanem egyenesen előny.
2013. dec. 2. 15:16
 17/18 anonim ***** válasza:

Az okos és az okoskodó között azért lényeges különbség. Az okos tudja, hogy mit nem tud, mihez nem ért. S amihez ért, ott is elfogadja ha esetleg tévedett. Mert olyan is van.

De ezt már nem "okos"-nak nevezzük, hanem intelligensnek. Szóval ez nem hátrány, de azért az alakod legyen rendben, mert különben csak az eredmények maradnak a versenyeken... örökké szüzen. ;)

2013. dec. 2. 17:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Okosnak, ertelmesnek, intelligensnek tartom magam, es az ismeröseim is. Es ovonö akarok lenni, mert ez az eletem. Most akkor megse vagyok okos, vagy mi?

Az intelligencia nem attol függ, hogy mi akarsz lenni...-.-

22L

2013. dec. 2. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!