Szerintetek nem baj ha együtt aludtam az egyik fiú haverommal? 12 éves fiúval 12/L vagyok
Csak aludtatok? Mi lett volna azzal a baj?
A szexet meg hanyagoljátok!
Hát.....
Járzok akkor nem mernéj többé abba a suliba járni.
Én 13/f vagyok de amùgy ne irogassatok neki olyat hogy gumi szex stb lehet nem tudja mi az de azért ne tartsatok szexuális felvilágítást. Én nekem nem rég volt meg az 1. Csókon én szégyelném magam de ha tetszik stb ideje szèpítkezni.
Szerintem ez mindenképpen ultragáz!
Fogalmatok sincs még arról, hogy mi is az az szex!
Csak láttok ezt-azt a tévében, és utánozzátok, mint a majmok!!
Ha az én lányom vagy fiam 12 évesen nem jönne haza, mert egy másik nemű társánál alszik, biztos hatalmas cirkuszt csapnék!
Azért a történetben erősen elgondolkodtató a szülők felelőssége is!
Kedvesem, gáz-e hogy együtt aludtatok??? Igen!!! Terragáz!!! Neked jelenleg az a feladatod, hogy jól tanulj, hogy felvegyenek egy középiskolába, és nem az, hogy fiúk turkáljanak a bugyidba!! Ettől nem leszel nagylány! Csak simán egy ostoba liba!!
És szeretném felvilágositani azokat akik itt szurkolnak nekik, hogy 14 év alatt büntetett a szexuális élet! Akkor is ha a párod is kiskorú!!!
Izebigynak igaza van.
Egyáltalán hogy kerültetek egy ágyba?
És le akart veled feküdni na ez azért hát hol van ilyekor anyukád.
Van egy olyan érzésem nem rudod mi az a szex majd amikor jövőre lesz szexuális felvilágosítás valószínüleg te is el fogsz undorodni ettől nem annyi hogy bedugja és kész 6-7.ig van 8szexuális felvilágitás nekem azóta haza kísérem a barátnőm van hogy bemegyek kb10percre hát nekem leégne a pofámrol a bőr. Le akart veled feküdni hát ha csaj lennék tàvoltartásit kérnék ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!