Lányok, milyen dezodor jön be nektek egy fiún? Fújós vagy sima legyen inkább?
Figyelt kérdés
Fiúk is írhatnak, ha tudnak valami jót, ami tetszett már lányoknak is.2013. dec. 1. 13:26
2/11 anonim válasza:
Nekem mind1, csak ne legyen rossz illata
3/11 A kérdező kommentje:
A parfüm az drága, de az már van, inkább valami olcsóbb dezodor fajtát mondjatok, ami azért mégis jó illatot ad, bejön nektek egy fiún.
2013. dec. 1. 13:31
4/11 anonim válasza:
nekem a kedvencem az axe csoki, az avon fullspeed(van parfümben is és dezodorban is), beckham-féle parfümnek is tetszik az illata, biztos van az is dezodorban.
8/11 anonim válasza:
oldspice.
mondjuk ha az adott illat nem kompatibilis a bőröddel és a személyiségeddel úgy is taszítani fog.
9/11 anonim válasza:
Dezodort a 'svéd népcsoport' raj tagjai használnak illatosítónak vagy fürdést helyettesítő eszköznek. De alapjában véve a dezodor az egy izzadásgátló dolog.
Legjobb ha veszel egy semleges illatú golyós deo-t és egy parfümöt.
Ha nincs pénzed normális parfümre, akkor 1500-2000 Ft-ért vehetsz valami utánzatot, aminek ugyanolyan az illata csak kevésbé tartós - de még mindig jobb, mint egy dezodornak. És a választék is sokkal nagyobb!
10/11 anonim válasza:
Fiúként írok, de tapasztalataim szerint a csokis Axe( Dark Temptation) tényleg bejön:P meg Playboy VIP, ilyesmi :D De a Tonino Lamborghinik is jók szerintem... a parfüm tényleg kicsit drága, de ha áldozol rá egy kis pénzt, akkor megéri+ sokkal jobb illata van+ eltart egy darabig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!