Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szívesen ismerkednék intellige...

Szívesen ismerkednék intelligens, ambíciózus, sportos, komoly de jó humorú férfiakkal! Van itt ilyen? 21/L

Figyelt kérdés

21 éves nő vagyok. Egyetemista. Nem igazán volt még komoly kapcsolatom de szeretnék! Külsőleg vonzónak tartanak és én is csinosnak vallom magam, ezzel nem volt problémám. De az tény, hogy nekem kell az,hogy egy férfi igazán férfi legyen...csak azért hogy legyen valakim, azért nem érdemes kapcsolatban lenni.

Remélem vannak itt ilyen pasik!

2013. dec. 1. 10:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szívesen ismerkednék intelligens, ambíciózus, családcentrikus, nagymellű, jó seggű, de nem kövér, komoly de jó humorú nőkkel! Van itt ilyen? 21/F

21 éves férfia vagyok. Egyetemista. Eddig még csak hivatásos, vagy erkölcsileg k.urvákat dugtam, de komoly kapcsolatot szeretnék! Külsőleg vonzónak tartanak én én is jóképűnek vallom magam, ezzel nem volt problémám. De az tény, hogy nekem kell az, hogy egy nő igazán nő legyen...csak azért hogy legyen valakim, azért nem érdemes kapcsolatban lenni.

Remélem vannak itt ilyen nők!

2013. dec. 1. 10:46
 12/18 A kérdező kommentje:
Na jó...ha ismerkedésre nem is alkalmas ez az oldal...legalább jókat röhögtem. Köszi!
2013. dec. 1. 10:48
 13/18 Dwight Schrute ***** válasza:
Tényleg nem alkalmas? Azta... pedig erre találták ki, vagy nem?
2013. dec. 1. 10:50
 14/18 anonim válasza:

Jók ezek a fordítások.

Gondolj bele!

Ambíciózus -vette a fáradtságot.

Sportos.

Komoly -komolyan gondolja időt szánt rá.

Jó humorú!

VAN ilyen!

Pont ezt kerested, még hogy nem lehet ismerkedni.

2013. dec. 1. 11:09
 15/18 anonim ***** válasza:
kiestem, a kor :)
2013. dec. 1. 11:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Ott elbuktam h sportos:S
2013. dec. 1. 11:47
 17/18 anonim ***** válasza:

A sportos jelzőt ki lehet váltani fizikai munkával? :D

Esetleg neked egyetemet végzett kell?

23f

2013. dec. 1. 11:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Miért nincsenek ilyen lányok az én korosztályomban?
2013. dec. 1. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!