Szombathelyi lányok figyeljetek!?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok és arra lennék kiváncsi hogy a 13-14-15 évesek mit gondólnak rólam,értem ezt úgy hogy hogyan nézek ki szerintük.Képet küldök priviben akinek kell.:)
Amm itt egy pontozási "tábla":
1.ronda
2.átlagos
3.átlagosnál helyesebb
4.rohadt helyes
Előre is köszi a válaszokat!:D
2013. dec. 1. 00:16
1/6 anonim válasza:
szerintem rohadt kevés szombathelyi van itt, de azért sok sikert :D
2/6 A kérdező kommentje:
Ja ezt már sajna én is tapasztaltam,de azért kösszi!:D
2013. dec. 1. 00:18
3/6 anonim válasza:
Én szombathelyi vagyok, csak fiú!
Még valamikor augusztus végén én már beszélgettem itt szombathelyi lánnyal, de már megszakadt a kapcsolat! Szerintem bővítsd a területet vas megyére, vagy kérdezősködj a főtéren! :)
5/6 A kérdező kommentje:
JA az kellemes:D
csakhogy 17 vagy 3 évvel idősebb(bár lehet hogy örülnél egy 25 centis kolbászkának;) )
xd
2013. dec. 2. 12:51
6/6 anonim válasza:
14 vagyok, szombathelyi:) tudom már egy kicsit régi a kérdés de azért kiírtam:D Amúgy igen, elég kevés szombathelyi van itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!