Miért van az, hogy jelentkeznek beszélgetni ha kiírok egy kérdést, felvesszük a kapcsolatot és utána nem írnak?
Figyelt kérdés
Akik közel vannak azok pedig vagy túl korán hozzák fel a találkozás témát vagy nincsenek napi szinten gép előtt vagy nem hozzák fel a talit.
22N
2013. nov. 30. 23:09
1/8 anonim válasza:
azért mert szar szemét szar alakok
2/8 anonim válasza:
én írni fogok, ha kép nélkül szeretnél találkozni 1 csúnya fiúval?
nekem bármikor jó.
...ja azért mert tapló mocskok!
3/8 anonim válasza:
Én minden este vagyok, és ha nem tudok lenni, akkor legalább jelzem :)
A távolság nem tudom mennyi köztünk, de ha gondolod, írj :)
22/F
4/8 anonim válasza:
van rajta sapka, nincs rajta sapka
egy ilyen drama queennel mit kezdjen egy férfi...
5/8 anonim válasza:
Nem tudom hová valósi vagy de ha csak 40-50 km a távolság akkor szerintem még simán megoldható a találkozó. Én elég sokat vagyok itt bár sokat dolgozok délutános műszakba sajnos de esténként már ott is tudok netezni ha úgy van. Én szeretem először megismerni azt akivel elkezdek beszélgetni a neten aztán felhozni a találkozás témát, de ha túl jól ki ismerjük egymást rövid idő alatt akkor bármi lehet.
6/8 anonim válasza:
Miért innen akarsz találkozni valakivel?TE nő vagy.A nőknek könnyű állítólag párt találni és ismerkedni.
7/8 A kérdező kommentje:
Ha egy nő talál párt akkor egy férfi is, ugyanakkora esély van. :) Nem vagyok ellene ha innen alakul valami, de már lemondtam arról, hogy erről az oldalról minőségi kapcsolatot találjak.
2013. nov. 30. 23:23
8/8 A kérdező kommentje:
Akik írtak privátot nekik írom, hogy Győr és Vp megye között ingázom. :)
2013. nov. 30. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!