Nagy hátrány, hogyha magas lány vagyok?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom, hogy a kisebb lányok a "legaranyosabbak és legszebbek". Én 179 cm vagyok, és hosszúak a combjaim, rövid a hajam. Kissé izmosabb vagyok, mint a legtöbb lány. Egy ilyen típusuú lánynak mennyi esélye van a fiúknál? Első ránézésre mennyire találtok vonzónak egy kissé "fiúsabb" lányt?2013. nov. 30. 22:23
11/22 anonim válasza:
Az alacsony fiúk után,a magas lányok fognak sírni.Kezd nevetséges lenni.:D
12/22 A kérdező kommentje:
itt egy kép rólam, mert sokan kértétek. A fiúst pedig nem úgy értettem, hogy olyan véznább, hanem kicsi a mellem és ilyen pufi fejem :D
2013. dec. 1. 11:57
15/22 anonim válasza:
Rossz a link. Töltsd fel 'képfeltölés.hu'-ra vagy valami hasonlóra, ha a face-ről nem tudsz linkelni..
18/22 anonim válasza:
ebben a pòzban nemnagyon látszik a valòdi alakod meg az arcod se ilyen vilàgitásban
19/22 anonim válasza:
Eléggé kitekert ez a beállás, de a kép alapján egy nagyon jó alakú lányt látok. Formás fenék, vékony derék, kicsinek véletlenül sem mondható mell (bár gondolom ki vagy tömve). Az arcod (már ami látszik belőle) elég szigorú titkárnénis. Leginkább valamilyen államigazgatási szerv pénzügyi osztályán tudnálak elképzelni :D
Amúgy az első szó, ami eszembe jutott rólad, az a boszorkány :D
20/22 anonim válasza:
Neked is??:Dd nekem isa boszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!