Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan vonjam fel magamra az...

Hogyan vonjam fel magamra az osztálytásam figyelmét?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hetekben felfigyeltem rá pedig eddig nem úgy néztem rá mint mostanában. Nem az a szépfiú alkat de nem ronda és nem is nagyképű mint a többség, szóval szerintem ő nem közeledne felém mert nem egy kategória vagyunk. Jó ez most lehet nagyképűnek tűnik. Nekem mégis tetszik mert okos, jól tanul és figyelmes. Sokszor összenézünk órán de gondolom ez csak a véletlen. Hogyan közeledhetnék felé úgy hogy ne ijesszem el és ne is vegye nyomulásnak?
2013. nov. 30. 21:58
 1/2 anonim ***** válasza:
reggel kend be a hajadat olajjal majd suliban gyújtsd fel! biztos, hogy egy ideig nem fog elfelejteni
2013. nov. 30. 22:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Köszönj neki mosolyogva,menj oda hozzá beszélgetni,írj rá Facebookon elkérni a házit stb..
2013. nov. 30. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!