11/18 anonim válasza:
Az h megronthato. Artatlan demon. Szexgepet csinalnek belole.
12/18 anonim válasza:
Nem a legelőnyösebb kép, de igen, szép vagy.
Kár hogy nincs önbizalmad és itt kéred ki mások véleményét :(
14/18 anonim válasza:
Nagyon jó az alakja, az arca kevésbé bár őszinte a mosolya én szerintem és ez sokat dob ám rajta. De ha nem tudom milyen a személyisége, akkor csak a külső alapján tudom elítélni és megint más ha külsőleg szép de belül meg rohad. De belsőleg igazán kedves, jó fej, aranyos, picit komoly, de van benne egy kis gyerekes viselkedés, meg őszinteség, akkor nálam bejönne. Mindenkinek megvan a maga szépsége csak sokszor meg is kell ismerni és kevés ha kép alapján ítélnek.
15/18 anonim válasza:
mi tetszik benne kérdésre a válaszom:
a farmerkabátja:))
22l
16/18 anonim válasza:
Nem rossz, de azért csiszolgatni kellene itt-ott. Ez a szoknya nekem például túl rövidnek tűnik.
17/18 anonim válasza:
hmmmmmmm tetszik, rongyosra .......................................................................................... hordanám a szoknyádat, nagyon tetszik. am te is szép vagy
18/18 anonim válasza:
egyébként hány éves?
és miért raktad fel a kérdést?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!