Hogyan szerezzek barátnőt? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 16 éves vagyok és még sohasem volt barátnőm.. Még csak a kezét sem fogtam meg egyetlen lánynak sem.. Akármikor beszélek egy lánnyal mindig nagyon zavarban vagyok és egyszerűen nem bírok a szemébe nézni sem.. Olvasgattam, hogy miért nem bírom a szemkontaktust és azt írták, hogy önbizalom hiány miatt. Ez igaz mivel szinte semmi önbizalmam.. Nem vagyok valami jóképű gyerek, de eddig akikkel beszélgettem mindenki azt mondta, hogy a belsőm tökéletes.. Már nagyon szeretnék barátnőt, de nem tudom hogyan ismerkedjek meg vele úgy, hogy ne csak barátság legyen belőle.. Egyáltalán a mai világban olyan lány akinél nem számít a külső? (megkérdeztem néhány lányt, hogy 10-ből hányasra értékeli a külsőmet és a többség 7-et adott)Mindegy remélem tudtok mondani pár dolgot, hogy hogyan csináljam és hogyan növeljem az önbizalmam.. Előre is köszi a válaszokat! :) (troll válaszokkal kíméljetek)2013. nov. 30. 15:51
1/4 anonim válasza:
Hát könnyebb lenne válaszolni ha kép lenne rólad!(privibe küldj!) de amúgy próbálkozz figyelj most mi lesz ha oda mész egy csajhoz és nemsikerül elvesztél és soha nem csajozhatsz már vagy mi ne sírj próbáld meg ha nem megy akkor másik csajnál!
Ami fontos ne lássa hogy izgulsz!
Sok sikert menni fog! :)
2/4 anonim válasza:
Barátaid vannak ? Menjetek inni,bulizni akkor születnek a jó kis sztorik amiket tudsz mesélni egy lánynak :) Meg a barátaid is be tudnak mutatni csajoknak. A lényeg hogy legyél ambiciózus,tudd hogy mit akarsz a lány lássa rajtad az önbizalmat. Buliba meg csak menj oda egy lányhoz,ne gondolkozz rajta egy percig sem ,nyugi ,ha rosszul sülne el akkor is mivan ? Semmi.
3/4 anonim válasza:
Én 32 éves vagyok és nem fogtam még lány kezét stb,akkor én mit szóljak?Neked még bőven lesz alkalom...Ja nem vagyok csúnya kinézetű,ja és hamar önbizalmas lettem, tehát nem voltam zavarban a lányok közelében, ennek ellenére magam maradtam.
4/4 anonim válasza:
16 évesen még messze nincs minden veszve.16 éves lány vagyok és biztos vagyok benne hogy az osztályomba járó fiúk 70%ának még soha nem volt semmilyen kapcsolata.(bár elég erős suliba járok és van egy olyan érzésem,hogy ezeket a fiúkat nem is érdeklik a lányok vagy nemtudom..) Szerintem is az önbizalmaddal van a baj.Próbálj meg olyan lányokat keresni akikkkel hasonló az érdeklődési körötök ,akivel tudsz beszélgetni és felszabadultan viselkedni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!